Hmm, dzięki, to może ja zrobię sobie dziś test? Kurcze jestem strasznie niecierpliwa, chcę już wiedzieć!!
Dziś w nocy aż 2x wstawałam na siusiu.
Normalnie zwariuję.
Trzymam kciuki Moreme.
Dzięki Gosiu:-) Ja za Ciebie też

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm, dzięki, to może ja zrobię sobie dziś test? Kurcze jestem strasznie niecierpliwa, chcę już wiedzieć!!
Dziś w nocy aż 2x wstawałam na siusiu.
Normalnie zwariuję.
Trzymam kciuki Moreme.
Witaj Puchatko:-) U nas też paskudna pogoda niestety:-( Miłej prackidzień dobry oby dobry dla wszystkich i mam nadzieję że u Was dużo ładniejsza pogoda:-)
Masz rację Gosia, lepiej po spodziewanej @ testowaćW takim razie apteki będę omijać szerokim łukiem, zaczekam.
Witam cieplutko z rana, i od razu z pytankiem.Czy to możliwe żebym w 2 tygodnie po starankach już coś czuła jakby się udało?? Chodzi mi o to że często muszę do toalety biegać siusiu, a wcale dużo nie piję,hmm zastanawiam się czy to możliwe tak szybko?? No i coś jeszcze waga mi się troszkę zwiększyła, niby niedużo bo ok 1kg. ale ja chudzinka jestem i to sporo jak na mnie.
Pozdrawiam
Wiesz ja też nie chce się faszerować, bo niewiadomo jak to może wpłynąć na fasolinke. Teraz postawiłam sobie za cel mojego T przekonac do badań - tylko niewiem jak to zrobić, bo z tego co widze uraziło to jego męską dume. No cóż pomysle nad tym.no ja 5 cykl zaczynam,,,takze gowa do góry,,ja tam nic nie biore i nie mam zamiaru sie faszerować,,no chyba,ze po dóch latach nic nam nie wyjdzie ze staranek to pomyśle,,ale u mnie to tylko kase zdzierają i nie wiedza co jest komu,,ot takich słupsk am lekarzy,,dopkóki jetsw szytsko cacy to jest fajnie,ale jak cos dolega to nie um ieja naprawic tlyko faszeruja bykle czym....moja szwagierka była u tylu,ze ohoho i nono stop leki leki,,i co nic,,minęło juz 6 lat i ni,,w sumie to miała dwie pozamaciczne ciąze,,no ale nikt jej teraz nie moż epomóc,,najbliższa klinika i lekarze to gdańsk.....dlatego ja nie nie biore i jakoś nie zamierzam...
nie ma dzisiaj wyników :--
-(
będą jutro albo pojutrze
co za kraj…………….
płakac mi sie chce ...........