reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Myślę dziewczynki, że poczekam z wysłaniem listy do końca dnia, żeby wszystkie dziewczynki, które byłyby zainteresowane zdążyłyby wejść na forum.
A jaki tytuł? Może Staraczki-wspieraczki wystarczy?

reklama
To i ja się melduję posłusznie haha na ten wątek zamknięty :tak:. Teraz dopiero będziemy mogły sobie ulżyć jak będzie nam źle i radośnie oczywiście ;-):laugh2:.
Dla tych co mnie nie znają ja również jestem z tych watków co Kasia_2005.
Pozdrawiam wszyskie kobietki. Miłej niedzieli życzę
Antiope 3mam kciuki za efekt waszej rozmowy:tak:
Tytuł wątku bomba, podoba mi się i jest taki podboduwujący

nom widze,zestaraczki nam sie powieksza grobno,hehe

Antiope super pomysł,,takiw spierający tytuł,tylko dla nas...ale nas tam bedzie ohohoh.powodoznka w rozmowie...

dorotka,kasia a ja do waszego wstapilam rtez,,,

a mi sie nudzi,,a tyleee testow mamd o sprawdzania,,ale co tam,,,dzieic nie dodaja w temrinie,to ja etz amm gdzies,,hehe

Ja tak sobie własnie policzyłam,pomyślałam,ze w listopadzie starań nie będize,,tzn dni płodnych,mąz wróci po płodnych,w grudniu bedzie w @ i w sumie troszke po @,,a w styczniu dopiero w płodne trafimy,,kurcze,,,ach ile czasu.....czyli ja wogole od stycznia moge:-:)eek::-:)-(no kurcze,ale my i tak będizemy sie kochali,,bo czas stracony jak m nie było trzeba i tak androbic,hehee

no iz nudów sobie policzylam wsyztsko,,ależ kurcze cięzko trafić,,,ale moze jakiś cud,,moze sświąteczny:tak::tak:;-):-):-)fajnie by było....

no,ale wam powodzonka świateczne kochane...juz teraz zycze wam to...

Ciągle Was czytam dziewczyny i czekam z niecierpliwością na wątek zamknięty. Wtedy to sobie dopiero popiszemy.\
Antiope - powodzenia w "ciężkich" rozmowach z P. Będzie dobrze - trzymam kciuki!!

Dzieczyny, tak sobie myślę, że jak człowiek chce dzidzię, to okazuje się, że tak trudno wstrzelić się w te dni, kiedy można liczyć na sukces....
To takie skomplikowane.....

reklama
Napisał fifi trixibell
Napisał Antiope
A może: Radości i smutki staraczek?
A co do listy, to myślę dziewczynki, że najłatwiej będzie kopiować tą, która już powstała i dopisać się na końcu. Inaczej łatwo będzie którąś po drodze zgubić.
1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia

5.Sylcia 31
6.Fifi
7. Lenna

8.madigirl

9. Eliczek24

10.kiniusia-jeżeli mogę:);-)

Ja już od mamuśki przyjechałam i biorę się za czytanie pościorków Waszych.
Nocka minie,a ja będę czytała i czytała...:-D:-D:-D
Czytam i wracam:-).
Buziaki.:tak:

Do góry