reklama
Moze byc, jest ok.Myślę dziewczynki, że poczekam z wysłaniem listy do końca dnia, żeby wszystkie dziewczynki, które byłyby zainteresowane zdążyłyby wejść na forum.
A jaki tytuł? Może Staraczki-wspieraczki wystarczy?
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
To i ja się melduję posłusznie haha na ten wątek zamknięty
. Teraz dopiero będziemy mogły sobie ulżyć jak będzie nam źle i radośnie oczywiście ;-)
.
Dla tych co mnie nie znają ja również jestem z tych watków co Kasia_2005.
Pozdrawiam wszyskie kobietki. Miłej niedzieli życzę
Antiope 3mam kciuki za efekt waszej rozmowy
Tytuł wątku bomba, podoba mi się i jest taki podboduwujący

Dla tych co mnie nie znają ja również jestem z tych watków co Kasia_2005.
Pozdrawiam wszyskie kobietki. Miłej niedzieli życzę
Antiope 3mam kciuki za efekt waszej rozmowy

Tytuł wątku bomba, podoba mi się i jest taki podboduwujący
E
Ewcia81
Gość
nom widze,zestaraczki nam sie powieksza grobno,hehe
Antiope super pomysł,,takiw spierający tytuł,tylko dla nas...ale nas tam bedzie ohohoh.powodoznka w rozmowie...
dorotka,kasia a ja do waszego wstapilam rtez,,,
Antiope super pomysł,,takiw spierający tytuł,tylko dla nas...ale nas tam bedzie ohohoh.powodoznka w rozmowie...
dorotka,kasia a ja do waszego wstapilam rtez,,,
E
Ewcia81
Gość
a mi sie nudzi,,a tyleee testow mamd o sprawdzania,,ale co tam,,,dzieic nie dodaja w temrinie,to ja etz amm gdzies,,hehe
Ja tak sobie własnie policzyłam,pomyślałam,ze w listopadzie starań nie będize,,tzn dni płodnych,mąz wróci po płodnych,w grudniu bedzie w @ i w sumie troszke po @,,a w styczniu dopiero w płodne trafimy,,kurcze,,,ach ile czasu.....czyli ja wogole od stycznia moge:-
eek::-
-(no kurcze,ale my i tak będizemy sie kochali,,bo czas stracony jak m nie było trzeba i tak androbic,hehee
no iz nudów sobie policzylam wsyztsko,,ależ kurcze cięzko trafić,,,ale moze jakiś cud,,moze sświąteczny
;-):-):-)fajnie by było....
no,ale wam powodzonka świateczne kochane...juz teraz zycze wam to...
Ja tak sobie własnie policzyłam,pomyślałam,ze w listopadzie starań nie będize,,tzn dni płodnych,mąz wróci po płodnych,w grudniu bedzie w @ i w sumie troszke po @,,a w styczniu dopiero w płodne trafimy,,kurcze,,,ach ile czasu.....czyli ja wogole od stycznia moge:-
no iz nudów sobie policzylam wsyztsko,,ależ kurcze cięzko trafić,,,ale moze jakiś cud,,moze sświąteczny

no,ale wam powodzonka świateczne kochane...juz teraz zycze wam to...
eliczek24
Fanka BB :)
Ciągle Was czytam dziewczyny i czekam z niecierpliwością na wątek zamknięty. Wtedy to sobie dopiero popiszemy.\
Antiope - powodzenia w "ciężkich" rozmowach z P. Będzie dobrze - trzymam kciuki!!
Antiope - powodzenia w "ciężkich" rozmowach z P. Będzie dobrze - trzymam kciuki!!
eliczek24
Fanka BB :)
Ciągle Was czytam dziewczyny i czekam z niecierpliwością na wątek zamknięty. Wtedy to sobie dopiero popiszemy.\
Dzieczyny, tak sobie myślę, że jak człowiek chce dzidzię, to okazuje się, że tak trudno wstrzelić się w te dni, kiedy można liczyć na sukces....
To takie skomplikowane.....
Dzieczyny, tak sobie myślę, że jak człowiek chce dzidzię, to okazuje się, że tak trudno wstrzelić się w te dni, kiedy można liczyć na sukces....
To takie skomplikowane.....
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Napisał fifi trixibell![]()
Napisał Antiope![]()
A może: Radości i smutki staraczek?
A co do listy, to myślę dziewczynki, że najłatwiej będzie kopiować tą, która już powstała i dopisać się na końcu. Inaczej łatwo będzie którąś po drodze zgubić.
1.Antiope
2.Ewcia81
3.Beata2710
4.Mamusiasynusia
5.Sylcia 31
6.Fifi
7. Lenna
8.madigirl
9. Eliczek24
10.kiniusia-jeżeli mogę;-)
Ja już od mamuśki przyjechałam i biorę się za czytanie pościorków Waszych.
Nocka minie,a ja będę czytała i czytała...
Czytam i wracam:-).
Buziaki.![]()