reklama
E
Ewcia81
Gość
ale to wlasnej roboty tak???Nasze dzieciaczki kompletnie nie zahartowane są.
Ewcia a syrop miodowo-czosnkowo-cytrynowy łyknie? Podawaj mu 3 razy dziennie na wzmocnienie. Bardzo zdrowy syropek
moj nie znosi cebuli i czosnku,,pluje jak tylko poczuje smak,,,
już lecisz???????????????Dobranoc- uciekam na film.:-)

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Ewia, co do masci, to ja też polecam pulmexbaby, sprawdzony osobiście przez Kacpra 
też mykam, dobranoc i miłych snów jak i owocnej i upojnej nocki
pa pa

pa pa

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Tak, domowej roboty. To zrób tak, żeby nie wiedział co pije hihi. Ja wyciskam 1-2 cytryny, dodaję 3-4 łyzki miodu, i 2-3 ząbki czosnku. Zalewam to wrzatkiem, czekam aż przestygnie, wyjmuje czosnek i zostaje tylko soczek. Spróbować możesz hihi
E
Ewcia81
Gość
oki dzieki,,,zakupie na pewno,,dobranocEwia, co do masci, to ja też polecam pulmexbaby, sprawdzony osobiście przez Kacpra
pa pa![]()
a jasne,ze zrobie,,,łapie sie wszystkiego,,,,tylko u mnie Matek po zapachu idzie,,hmm,,chyba olejku mu dodam hahaa--zartujeeeTak, domowej roboty. To zrób tak, żeby nie wiedział co pije hihi. Ja wyciskam 1-2 cytryny, dodaję 3-4 łyzki miodu, i 2-3 ząbki czosnku. Zalewam to wrzatkiem, czekam aż przestygnie, wyjmuje czosnek i zostaje tylko soczek. Spróbować możesz hihi
altoids
Fanka BB :)
altoids - Dorotka ma rację ! chyba powinnaś zapytac gina o badanie poziomu hormonów , mój problem był inny ( nie miałam problemu z zajściem , tylko poroniłam) Ale mimo to porobiłam badanka na poziom hormonów , prolaktyna wyszła mi ciut podwyższona , ale gin powiedział , że spróbujemy bez leków i udało sie . Ale tak czy siak te badania nie są drogie , a jak przepisze ci je lekarz w przychodni są za darmo . Ja za wszystkie ( hormony + toxo ) placiłam niecałe 70 zł.
Pozatym przy takich kródkich cyklach jajeczkowanie masz napewno przesuniete , możesz nawet mieć w oststni dzień @ . Moja koleżanka M. starała sie przez 3 lata bezskutecznie , po 3 latach zdecydowała sie na monitoring cyklu i okazało się że ma jajeczkowanie w czasie @ to ewenement ok 1 - 5 % kobiet tak ma ale ktoś musi być w tych 5 % ! w tym cyklu w którym miała monitoring zaszła w ciąże !!! Nigdy wcześniej nie kochała się w czasie @ a teraz tak i udało sie ! Ma kilka dni starszą ciążę od mojej !
Dlaczegotak, Dorotka, - dziekuje Wam z arady- chyba macie racje ze powinnam sie udac z tym do gina.Ale ja wczesniej mialam w miare regularne @ co 26 dni, a jakos ostatnio tak sie zdarza ze przychodzi @ tak wczesnie. W sumie to im barzdiej sie staramy, to znaczy M jest przygotowany, 5 dni abstynencji, kawa "przed" itd, no i potem ja leze cala noc z tylkiem w gorze, nawet nie wstaje na siku, no i wlasnie wtedy @ przychodzi tak wczesnie- nie wiem dlaczego tak sie dzieje, czy to moze moja psychika, czy cos nie tak z moim organzimem. Martwie sie strasznie tym....
W poniedzialek umowie sie na wizyte go gina, i wyjasnie to...
reklama
altoids
Fanka BB :)
Jarzebinka, Beatka, Eliczku, Hasfrau- i wszytskie pozostale- milego wieczorku
Antiope- jak Twoj humorek dzis- lepiej juz? ja sie wyplakalam wczoraj i dzisiaj z rana i chyba troche lepiej mi sie zrobilo....choc nadal jestem smutna...i zla

Widze ze duzo dzieci choruje....taka pora roku nieciekawa teraz i jakies do tego anomalie pogodowe- wirusy mutuja....mam nadzieje ze wszystkie pociechy wkrotce wyzdrowieja.....Dla wszystkich maluchow buziaki od cioci Altoids
Antiope- jak Twoj humorek dzis- lepiej juz? ja sie wyplakalam wczoraj i dzisiaj z rana i chyba troche lepiej mi sie zrobilo....choc nadal jestem smutna...i zla

Widze ze duzo dzieci choruje....taka pora roku nieciekawa teraz i jakies do tego anomalie pogodowe- wirusy mutuja....mam nadzieje ze wszystkie pociechy wkrotce wyzdrowieja.....Dla wszystkich maluchow buziaki od cioci Altoids