reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej,hej

Beatka, Dorotka- wygrzewajcie sie ile sie da, i witaminki jezdzcie. Przytulam mocno

Jarzebinko- ze spokojem rob sobie te testy, zobaczysz ze dasz rade

Moreme- to super ze tez wrzucasz na luz. Chyba tak trzeba zrobic, bo inaczej to osiwiejemy zanim fasolki sie pojawia...:laugh2:

Hausfrau- z ta pneumatyka to sie usmialam, mysle ze mozna znalezc korelacje miedzy ta dziedzina wiedzy a starankami....hihih

Antiope- kobito ubieraj sie cieplo do pracy, jak macie tak zimno, bo bedziesz nastepna chora...odpukac.

A u mnie :crazy: nerwowo, bo sie posprzeczalam z M. Wczoraj taki fajny dzien, a dzis od rana sprzeczki- a jutro Walentynki....i w dodatku owu sie zbliza:szok:. No ale nic, trudno....najwyzej ominiemy ten miesiac, choc troche mi szkoda.:sorry:

reklama
hej,hej
Jarzebinko- ze spokojem rob sobie te testy, zobaczysz ze dasz rade

A u mnie :crazy: nerwowo, bo sie posprzeczalam z M. Wczoraj taki fajny dzien, a dzis od rana sprzeczki- a jutro Walentynki....i w dodatku owu sie zbliza:szok:.

testy robie i się uczę, dzisiaj idę pozałatwiać formalności związane z kursem i jak się uda to już dziś ruszam oficjalnie z nauką i kursem :laugh2:

altoids, a może akurat atmosfera dzisiejszego dnia, wpłynie na Was kojąco i się pogodzicie, i tego życzę :tak::-):tak: powodzenia

miłego dnia :rofl2:

Witam z rana z biura i to w Walentynki!!
s030.gif

Macie jakieś plany na dzisiaj ze swoimi menami? Mnie dzisiaj prawie cały dzień nie będzie w domu i chyba nici z romansowania z Moim... ale jutro już piątek czyli weekendowe szaleństwo ;-)

U mnie mgłą taka, że z ulicy naszej hali nie widziałam :eek:

Dorota27 jak gardło? Lepiej czy jakieś choróbsko się kroi??
Antiope masz zimno w pracy??
Beata2710 aż ciekawa jestem co to za wymyślne herbatki stosujesz ;-) :laugh2:
altoids w zasadzie można sobie odpowiednio pokojarzyć pneumatykę ze starankami :cool2: hihi, nie ma jak bujna wyobraźnia!

Niestety dziewczynki u mnie w pracy straszna zimnica. Nawet ciepłe ubieranie nie bardzo pomaga. Czasami to nawet siedzę w płaszczu. Grzeją nam tylko dwie farelki, co jest stanowczo za mało na całe biuro. Wczoraj siedziałam w pracy sama, więc wzięłam obie farelki i podłączyłam koło mojego biurka. Dzięki temu zrobiło się trochę cieplej. Najgorzej marzną mi stopy. Więc dostałam od mamy takie wełniane kapcie za kostkę. Jest w nich dużo cieplej niż w normalnych butach. Ale tak naprawdę, to ciepło będzie tylko jak się ociepli na polu.

Witam się Walentynkowo: Cmok - Pobij rekord wirtualnych cmoków
Gardło bez zmian, więc póki co to dość dobra wiadomość. Popijam sok miodowo-cytrynowo-czosnkowy, ale nie wiem czy to wystarczy
Altoids godzenie jest najlepsze hihi, a w Walentynki to już musi być gorące.
Jeśli o mnie chodzi to nie będziemy specjalnie świętować dzisiaj. Mąż cały dzień w pracy, ja przeziębiona.
Miłego dnia laseczki

a właśnie mi się przypomniało - :-) mąż czasem zagląda na Allegro i teraz patrzy także z ciekawości na większe autka, jakby co to będzie potrzeba zakupu, mały gdzieś musiał podsłyszeć naszą rozmowę i wczoraj nam tłumaczy : powiedziałem cioci( w żłobku), że będziemy mieli duże autko jak będzie braciszek albo dziewczynka :tak::tak::tak: tak więc uwaga na maluchy, bo uchy mają dłuuuuuuuuuugie :tak::tak::tak:ciekawe czy rozume o co chodzi, czy wie kto to braciszek a kto to siostrzyczka ( dziewczynka) :tak::tak::tak:teraz tylko się modlę aby nie wygadał się przed dziadkami, bo po co mają głowę zawracać pytaniami - już, a kiedy itp.

a świętować chyba jakoś szczególnie nie będziemy, wcoraj już dostałam kwiatka i słodkości, a dzisiaj dzień napchany, więc spotkamy się dopiero późnym wieczorkiem, więc może być już brak sił i ochoty na świętowanie :rofl2:

Cześć laseczki- witam w WALENTYNKI

Hausfrau lubię dobre owocowe herbatki i bardzo słodkie.......hihihi.......

Altoids może się pogodzicie, szkoda czasu na dąsy.

Antiope kobito dbaj o siebie, bo jak choróbsko cię dopadnie to będzie żle.

Eliczku 8 marca......hihihi..... to chyba o mnie.........hihihi......... a co tam, pewnie że sobie odbije.

Ewciu witaj towarzyszko doli i niedoli. ;-);-);-)

Jarzębinko, Dorotko pozdrawiam was bardzo gorąco. ;-);-);-)

reklama
Witajcie
ja tez zycze wszystkim w Walentynkowy dzien- duzo milosci, milosci i jeszcze raz milosci.....
A u mnie bez zmian, nadal dasy...:no:, ale jeszcze wieczor przed nami, wiec....moze sie pogodzimy.

Do góry