reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzębinko ja mam tylko 1 sklep w Gdyni i tam kupijemy buty i kapcie dla Oskarka....;-);-);-)
takich rzeczy to ja w Poznaniu chyba nie potrafię kupywać, za daleko te sklepy od siebie, trochę też i drogo

Medio
Fanka BB :)
Beatko a od zawsze mieszkasz w Gdyni czy dopiero od jakiegos czasu?;-)Medio latem jest fajnie, ale jesień i zima do bani - ciągle wieje i to nieźle.......
altoids
Beatko
Niezle jaja z tym Tytaniciem. ja wczoraj weszlam na strone, ktora podalas i obejrzalam fragment i uwierzylam ze jest druga czesc, nawet do meza powiedzialam ze koniecznie musimy isc. Zrobil duze oczy
i powiedzial o nie!!!
Moj m nie jest w stanie ogladac takich rozczulajacych filmow, zawsze zasypia albo zaczyna cos czytac. Jak nie ma akcji to znaczy ze film do bani. A ja takie wlasnie melodramaty i milosne historie uwilebiam....
Jarzebinko, Moreme, Beatko- jak bym chciala moc wkrotce ogloscic nowine, doloze wszelkich staran....zeby tak bylo. Juz ja przepedze ta wstretna @ na 9 miesiecy.
teraz czuje sie silniejsza wiec nie sie ta @ lepiej nie zbliza...
Niezle jaja z tym Tytaniciem. ja wczoraj weszlam na strone, ktora podalas i obejrzalam fragment i uwierzylam ze jest druga czesc, nawet do meza powiedzialam ze koniecznie musimy isc. Zrobil duze oczy

Jarzebinko, Moreme, Beatko- jak bym chciala moc wkrotce ogloscic nowine, doloze wszelkich staran....zeby tak bylo. Juz ja przepedze ta wstretna @ na 9 miesiecy.

Medio urodziłam się w Gdyni i mieszkam tu o zawsze.......hihihi....;-)
Altoids ja też się niezle wkręciłam i już miałam doła, że przeoczyłam fajny film. Bo ten fotomontaż jest z 2006 roku, a na necie widziałam takie oto ogłoszenie
Titanic II nieemitowane dalsze losy Jacka, po tragedii Titanica Po 90 latach wyławiają Jacka. Dalsze losy bohaterów tej romantycznej przygody mozesz zobaczyć na płycie DVD za jedyne 99zł. PORAŻKA
Altoids ja też się niezle wkręciłam i już miałam doła, że przeoczyłam fajny film. Bo ten fotomontaż jest z 2006 roku, a na necie widziałam takie oto ogłoszenie
Titanic II nieemitowane dalsze losy Jacka, po tragedii Titanica Po 90 latach wyławiają Jacka. Dalsze losy bohaterów tej romantycznej przygody mozesz zobaczyć na płycie DVD za jedyne 99zł. PORAŻKA
E
Ewcia81
Gość
no wiem,ciesze sie sama z tweog jak głupia,,,U nas też wieje, zimnooooo, i jeszcze pada.
Ogólnie nie jest fajnie......
Fajnie że pogodziłaś się z mężem.....![]()
masz arcje,dlatego teraz nie amrnujemy,,,Ewciu! Dobrze, że znowu wszystko u Was dobrze. Nie można marnować czasu na takie głupoty.
Ja właśnie robię spagetti. Juz makaronik dochodzi. Wróciliśmy z przedszkola, zjemy obiadek i pewnie będziemy w domku się bawić, bo na dworze dmucha dziś.
smacznego,mniam,a ja pizze na kolacje zrobiee
hausik u mnie tez dwie zaskoczyły,ale dobrze,ze ich nei widuje,hehe,nie no zart,,zawsze to jakis klaps dla nas i mysle ze wieksza motywacja do działań...Hejka Kobietki.
Ostatnio u mnie w pracy dużo sie dzieje![]()
Wiecie co... głupio mi się przyznać ale troszke mi smutno bo...
ostatnio moje dwie koleżanki zaskoczyły mnie nowiną, że zafasolkowały. Oczywiście cieszę się z ich szczęścia ale jakoś tak ...nie wiem czy mnie rozumiecie.
Chciałabym, żeby fasolka mnie zaskoczyła. Ot tak, nagle i nieplanowanie.
A tu nic....
nawet @ nie przychodzi....![]()
no nie tylko umilaj sie jedzeniem,,moze cos jeszczeeSmacznego !!!
ja dzisiaj robiłam naleśniki, jak mąż wróci to dostanie pod nosek, bo za wczoraj muszę mu się troszke przymilić,
miłego wieczorku![]()

a jak lepszy lepszyEwcia- no super ze juz jest dobrze, i od razu humorek lepszy....co? :-)
A ja tez chce powiedziec ze dzis odebralismy wyniki meza nasienia i lekarz powiedzial ze wyniki sa idealne i tak sie ciesze ze az mi lzy leca....Nie ma juz zadnego odstepstwa od normy.... lekarz powiedzial ze teraz mamy sie starac o fasolke jak najczesciej i daje nam 4 miesiace....ze fafasolkuje....a jak nie to mamy sie do niego zglosic. Boze jak sie ciesze kochane, tak na to czekalam. Juz wczoraj zgodnie z zaleceniami lekarza zaczelismy starania, choc to nie te dni....ale maz mowi ze lekarz kazal, wiec....:-):-):-)![]()
no ale super wiadomosc,maleńka dawajcie czadu poeodzonka ,czkemay na dwie krechyy
nom mieskza ona blisko mnieBeatko to Ty w Gdyni mieszkasz?! Ale fajnie nad morzem.:-)
dokladnie wiem cos o tym....hmmmMedio latem jest fajnie, ale jesień i zima do bani - ciągle wieje i to nieźle.......
zmykamz synkiem zjeśc aprowki i ogladac bajkeeee
paaaaaaaaaa
reklama
altoids
Medio urodziłam się w Gdyni i mieszkam tu o zawsze.......hihihi....;-)
Beatko- no porazka max,

Twoj ukochany to juz lada chwila nadleci....jeszcze tylko pare dni- chyba juz trwaja przygotowania...jakie smakolyki planujesz zrobic mezowi? Ja dzis mam zamiar zrobic golabki, bo strasznie lubie, ale to tyle roboty ze nie wiem czy dam rade.pap