reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam poniedziałkowo !!!

ja też żałuję,że moi rodzice mnie nie popchali na prawko jak miałam 18 lat, bo ponoć wtedy jest łatwiej :tak: ale nic straconego, nadrabiam zaległości :tak::-)

a wczoraj jednak udało mi sie wyrwać na spacerek po spaniu na 0,5 godz. :tak: na rowerek i hustawkę, ale wiaterek faktycznie nieprzyjemnie psuł cały spacerek, ale troszke nam się udało :tak::biggrin2: i odpukać dzisiaj nie było gorzej z kaszelkiem, więc jest OK :tak::-D ale za to noc była tragiczna, mały budził się z płaczem i był trudny do uspokojenia, a na pytanie -czy coś go boli i wogóle o co chodzi - to za pierwszym razem odowiedział,że go boli brzuszek, za drugim bolało go uszko, za trzecim chciał do łóżka do mamusi, za czwartym chciał sie bawić zabawkami, a za piatym przypomniał sobie że nie lubi żłobka ......................... oby dzisiaj było lepiej

pozdrawiam i miłego dnia :tak::-D:tak:

No to ciężką nockę miałaś, pewnie sama ledwo dziś widzisz na oczy.
Ja sie witam poniedziałkowo!
U nas dziś słonecznie, zaraz się ubieramy i idziemy na mały spacerek i po zakupki. Do nas dziś mają wpaść znajomi...:baffled:

reklama
No to ciężką nockę miałaś, pewnie sama ledwo dziś widzisz na oczy.

lekko nie było :no: ja jakoś zyję, mam siedzącą i spokojną pracę, więc sie nie przewracam ..ha ha :tak::-) ale mąż to pewnie będzie miał serdecznie dosyć dzisiejszego dnia, on pracuje bardziej fizycznie więc po nieprzespanej nocy będzie mu napewno ciężko :tak::-D a popołudniu ma jeszczę fuchę, więc już wogóle ............. przyjdzie i padnie :laugh2: a wieczorem jeszcze ma piłke nożną, więc ciekawe czy będzie miał siłe aby sobie pograć ........... :tak: a zastanawiam się jeszcze jk mały dzisiaj w żłobku, czy wyspany czy marudny ??? :tak:

Ewcia, sałatka super, połowa poszła zaraz po zrobieniu :tak::-):laugh2:

przyjemności :rofl2:
no ciesze sie ze smalkowala,,,,u mnie maz ja uwielbia i na imprezach msuwoo znika w 5 minut,,,hehe

Jutro idę zapisać się na prawo jazdy.....;-);-);-)
Dobranoc staraczki
wow super,,,ja tam nie wyobrazams obie zyczia bez auta,,a teraz na lato,,bede miala autoz klima-super,,moje audi koffane zielone,,,,a maz kupuje nowe sobie,hee;-)

Milego dnia,,jest pieknaaa wiosnaaaaaaaaa

Beatko 8 dc to niedlugo bara bara,,super,pwoodzenia tym razem,,,
U mnie jest 12dc i bez meza,,,hmmmm,,a na dodatek zepsul mis ie termometrrrrrrrrr:szok::wściekła/y:no wkurzylam sie okropnie,,ja tu zaczelam mierzyc regularnie atu masz ci lossss cipek sie zepsulll:no:

Beatko 8 dc to niedlugo bara bara,,super,pwoodzenia tym razem,,,
U mnie jest 12dc i bez meza

a jest szansa na przutulanie w weekend, czy raczej nie ............................. ????

a co do autka, to tez coraz bardziej doskwiera mi brak prawka, mąż czasem paracuje popołudniami i czasem w sobote, mógłby mi autko zostawić i mogłabym pojechać sobie z małym gdzieś................ a tak albo siedzimy w domu bo pogoda nieciekawa, albo na tramwaj i heja ............................ :tak::-) ale jeszcze troszke i to zmienię :-);-) potem dokupimy sobie drugie już większe i bardziej rodzinne autko, to już wogóle będe niezależna :tak::-D

miłego popołudnia :rofl2:

jarzebinko,,szansa,,hehe,,my mamy braki oboje,,takze na pewno cos bedzie,,z rana jak m wroci:-D:-D:laugh2::laugh2:,ale wiem,ze chyba nic z tego,,bo za pozno bedzie,,a jeszcze ten termpmetr,,,achh:-p:no::rofl2:

Cześć

Ewciu a to pech termometr się zepsuł, trzeba kupić nowy. Ja jakoś nie mierzę, nie chce mi się, ale ty widzę równo z koksem jedziesz.....;-)

Jarzębinko biedyny ten twój synek, może coś z uszkiem- sprawdz to, pamiętasz jakie miałam akcje z Oskarem.

Ja zaczynam kurs od wtorku za tydzień.

Cześć

Ewciu a to pech termometr się zepsuł, trzeba kupić nowy. Ja jakoś nie mierzę, nie chce mi się, ale ty widzę równo z koksem jedziesz.....;-)
.
taaa,jakos tak sie zmobilizowałam,,a on h,,,,j sie popsuł,,no idzie sie wkuzryc,heee
ale trudno,,tylk nie wiem kiedy kupie teraz,,,hmmm:-(

jarzebinko,,szansa,,hehe,,my mamy braki oboje,,takze na pewno cos bedzie,,z rana jak m wroci:-D

ale będziecie mogli te braki nadgonic razem w weekend, wiec nadzieja jest i tego trzreba sie trzymac :tak::-D bo ostatnio to twój luby miał takie szczęście,że zawsze na @ trafiał a tu taki bonus, więc ............................... przyjemności :tak::-):tak:

Beatko, a do lekarza idziemy jutro, niech obada co i jak :tak: tylko lekarka jutro przyjmuje od 15.00 a na 16.00 zapisałam M z małym do fryzjera i musze pomyślec jak to zrobic aby zgrać to wszystko razem :szok:

spokojnego wieczorku :tak::-D;-)

reklama
taaa,jakos tak sie zmobilizowałam,,a on h,,,,j sie popsuł,,no idzie sie wkuzryc,heee
ale trudno,,tylk nie wiem kiedy kupie teraz,,,hmmm:-(
Ewcia81 popsuł się?!:angry: Mierzenie tempki mnie już wciągneło, choć teraz przed owulką w 8 dc, mam 37(wczoraj 7 dc-37,01, bez innych objawów płodności), więc zwalam to na zmiane klimatu i też sie trochę wkurzam, bo jeszcze nigdy tak nie miałam.Zobaczymy cobędzie jutro.
Pozdrawiam wtorkowo:):-)

Do góry