Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam takiego podejścia. Nie wiem skąd się bierze takie podejście mam, to normalna kolej rzeczy, że dzieci odchodzą z domów. Oczywiście będę tęsknić i martwić się, ale nie będę mówić o dziewczynie lub chłopaku mojego dziecka, jak to ujęła Ewamat, że jakaś lafirynda sprowadza mi dziecko na złą drogę (chyba, że rzeczywiście będzie sprowadzać, tzn będę widziała, ze wiąże się z osobą z marginesu społecznego), tak jak nie chciałabym, żeby o mnie mówiła moja teściowa.Karola, jak znam życie, to wtedy dopiero nie będziesz mogła zasnąć.Jakaś "lafirynda" będzie Ci sprowadzać Twojego złotego synka na złą drogę. Nawet gdyby tą "lafiryndą" miała być któraś z naszych lutowych dziewczynek. Mamusie już tak mają.;-)
teraz nie moge sobie wyobrazic moje dzidziole na randkach
ale jak ten czas randkowania przyjdzie to mam nadzieje ze bede wyrozumiala mamą

ale czas pokaze jak to w praktyce wyjdzie:-)
Nawet się trochę z trwogą przyglądam Damianowi (17 i pół roku), który twierdzi, że otaczają go same głupie dziewczyny i nie ma się kim zainteresować w zasadzie. Mam nadzieję, że nie jest aż taki wybredny, że mu każda będzie w czyms nie pasować, nie ma ludzi idealnych. Z drugiej strony faktem jest że mało jest rozsądnych dziewczyn, no ale wszystkie głupie przecież nie są.