agusia9915
Matka wariatka
moja nie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Koszmar po prostu, ale to chyba zęby idą, widać cztery na dole w tym dwie jedynki bardzo mocno. Ciekawa jestem tylko kiedy wyjdą, bo widać je od 5. miesiąca
Hubek tak samo - w nocy w ogóle nie odbija i śpi spokojnie, zreszta on nigdy w nocy nie odbijał juz od urodzeniaKonrad jak juz usnie,to mu sie nie odbija.
Wiktoria też wcześniej zasypia, a budzi się jak Artur i Madzia wstają czyli 7.10. Niestety nie daję rady się tak wcześnie położyć, z reguły udaje mi się po 24, ledwie wchodzę do pokoju, a Wiktoria kręci się i za chwilę już ciągnie cyca. W dalszym ciągu budzi się kilka razy, ale ile to nie wiem, bo śpi z nami od połowy nocy, a ja jestem taka nieprzytomna, że nie wiem nawet jak i o której ją przenoszę do nas. Generalnie jestem niewyspana prawie codziennie od początkuWstaje wcześniej, koło 7, no ale należało się tego spodziewać, skoro chodzi spać szybciej. Ja ostatnio nie wysiaduję do nocy, tylko kładę się 22-23, a więc rano o tej 7 budzę się wyspana.