Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywicie,że pamiętam o kryzysie.Mi nawet nie chodzi o to,by Kuba nie jadł w nocy,bo wiem,że tego potrzebuje.No i zawsze reaguję na jego płacz,bo ważne jest dla mnie jego poczucie bezpieczeństwa.Ale zabawa w środku nocy....Słuchajcie, te wszystkie matody są fajne, ale pamiętajcie, że w 8-9 miesiącu dziecko ma prawo budzić się częściej w nocy i czasem poprostu potrzebuje dłuższego przytulenia w nocy niż krótkiego wejścia do pokoju i pogłaskania po główce. Trzeba samemu ocenić, czy dziecko budzi się, bo ma złe nawyki w zasypianiu czy zwyczajnie pojawiły się lęki tzw. ósmego miesiąca. U dziecka, które wcześniej spało dobrze, a zaczęło się częściej budzić, to napewno nie złe nawyki. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif].[/FONT]

Kuba stał w łóżeczku (o 2.00 na przykład) i domagał się zabawy.Sama rozumiesz,musiałam coś zmienić.Przede wszystkim zmodyfikowałam pory drzemek i bardziej przykładam się do wyciszenia Bąbla wieczorem.