agusia9915
Matka wariatka
moje dziecie własnie zasneło po raz enty?
mam nadzieje ,ze tym razem do rana
:-
nerd:
mam nadzieje ,ze tym razem do rana
:-Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-No to witaj w klubie ,ja tez taka nocke mialamA u nas nadrabianie cyca albo zębyPrzekichana noc
![]()

A u nas nadrabianie cyca albo zębyPrzekichana noc
![]()

Milena w nocy cyce mi straszliwie pogryzla, do tego o 3.30 obudzila sie nie nie chciala spac. Zaczela sie bawic, wlazic na mnie, rozsmieszac mnie i calowac. I tak szalala do okolo 5tej. A teraz tez jest nerwowa. Kiedy ja sie wyspie w koncu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas najgorsza noc od dnia 14 lutego 2007....Fili poszedł spać o 22:45, a w sumie to padł ze zmęczenia..nie miałam do niego iły, ciągle sie śmiał i rozrabiał, usypianie nie miało sensu...
ale jak już zasnął...to po pół godzinnym śnie zaczął sie koszmar....:-zawstydzona/y:
zawstydzona/y:
Zaczął się kręcić, aż nagle zwymiotował, strasznie, przez sen, podniosłam go szybko by sie nie zakrztusił i znowu wymiotował....:--( a później znowu, i za 15 minut znowu...i tak do 2:00....po czym z braku sił zasnął, opróżniony...ja jeszcze przez dwie godziny go obserwowałam, ale już było oki...obudził się o 6:30 i zjadł trochę mleka...i znowu kupka sie pojawiła, strasznie rzadka...
A teraz spi juz drugi raz...dużo pije, wcale nie chce jeść...![]()
Krótka ,ale rzeczowa sprzeczka z mężem,a Kuba-nowy ząb (chyba?).Do tego zmęczenie i ....wiadomo ,pękłam.A co sie działo?![]()