reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Kuba obudził się przed chwilka i zamiast cycusia,lulu,lulu na rączkach,poklepanie po pleckach i ....zasnoł bez jedzenia.Mój cel-przesunąć nocne jedzenie.:tak:

Kuba obudził się o 4.00(wcześniej spał super) i płakał przez godzinę.Nic nie skutkowało,zasypiał na rączkach na minutę,poczym płakał....Czyżby ten ostatni trzonowiec,tak mu sie dawał we znaki?

Ojej:sorry2:.Kondzio ssie tez smoczka i widze,ze go nieraz gryzie...Piersi na szczescie nie.Reagujesz jakos na to gryzienie?Ja zareagowalam 2-3 razy niekontrolowanym syknieciem i widzialam,ze Kondzio troszke sie tego przestraszyl:confused:.Pewnie to pamieta i mnie nie gryzie.
Odzyskalam juz chyba na dobre moje dziecko,bo Kondzio znowu ładnie spi w nocy:tak:.Tylko jak mu wychodizlam dwojka na dole,to sie czesto budzil:baffled:.

Moje dziecko zasnęło pieknie o 20.00 i spało do 3.30 bez jedzenia.(myślałam,że mi piersi wybuchna,tyle mleka).Więc w nocy jedno jedzonko.Spał super.......ale rano.patrzę i go znów wysypało.Wczoraj zjadłam orzechy(kilka tylko),no i proszę....Biedne to moje maleństwo.To mnie utwierdza,że czas kończyć z karmieniem,będę mogła bardziej kontrolować tą alergię i może się bardziej wyciszy.Bo jak ja coś skubnę,to...:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Czego jeszcze nie mozesz jesc?:confused:.Kondzio moze nie jesc 12 godzin z piersi i jeszcze sie nic z nimi nie dzieje.Robia sie tylko pelniejsze...Rozalka,to ładnie masz laktacje rozbudzona:sorry2:.Brawo dla Kubusia :-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry