Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Położyłam się z nią o 22.40, zasypiała dłużej niż zwykle, bo 20 minut, ale w końcu zasnęła. Dziś spała dość krótko w czasie drzemki popołudniowej i pewnie to tego zasługa 
usnął bez problemu i na razie też śpi ładnie,ciekawa jestem czy prześpi całą noc
:-)
(moze zeby albo cos faktycznie polknela bo slyszalam jak sie ksztusi ale zanim dobieglam bylo juz po wszystkim a w rece miala malego jednego klocuszka)
ja usnelam o 1 w nocy i nawet niepamietam skad wziela sie w naszym lozku pewnie plakala to ja wzielam a o 5.30 gruchnela z lozka
Nie wiem, czy źle założyłam pampersa, czy jakiś felerny się trafił, ale z przodu był cały suchy a z tyłu trochę posikany, poza tym mokra była piżamka na tyłku i na plecach
W każdym razie zapaliłam lampkę, zciągnęłam piżamkę, przemyłam chusteczkami, założyłam nowego pampka i nową piżamkę, a ona się w ogóle nie obudziła
A najśmieszniejsze było to, że podawała mi ręce przez sen do ubrania piżamy
cos nie tak musiałabyc bo widze ,ze nie tylko Sara spała nie spokojnie....Noc nieciekawa,nie wyspaliśmy sie.Kuba nie budził sie,ale sie strasznie przewalał po łóżku,coś mu sie sniło,jęczał,marudził....ach....Stresy całego dnia wyłaziły,bo dużo sie działo.![]()
nadal dokuczają jej chyba górne dwójki bo ciągle się całe nie przebiły w porównaniu do czwórek to przebijają się mega długooooo
i dokuczają jej 100 razy bardziej