reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
:szok::-D Agusia, pozycja Sarki rewelka, ale chyba biedaczka zcierpnie :sorry2::-D

A ja muszę się pochwalić, że udało mi się trochę przesunąć godziny zasypiania Oliwki. Dziś zasnęła o 21.50 :-) Pewnie powiecie, że to późno, ale porównując do wcześniejszych godzin zasypiania Oliwki (23 wzwyż), to dla nas i tak sukces :tak:

Mysia, oby tak Wam sie czesciej zdarzalo z tym spaniem:tak::-)
Karolina, Rosmerta......i niedlugo Wy sie doczekacie:-D
Agusia pozycja Sary rewelacyjna:-D:laugh2:

Kasiad jesli o tyle godzin udalo sie Wam ja przestawic to jest czego GRATULOWAC!!!:tak::-)

u nas już dzisiaj lepsza nocka:-) Hubek zasnał o 19.20 i obudził sie dopiero o 1 na herbatkę, a na jedzonko dopiero o 4.30 :-) normalnie to o 5 jadł juz drugi raz, chyba nowa dieta mu służy:tak:

reklama
Do góry