Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

o 23:30 sie obudziła i płakała i gryzła smoka ....najpierw krzyczała mama GI potem tata Gi wziełam ją do siebie ale potem wołała roki roki i roki więc przyszedł do pokoju uspokoiła się ale ja go wygoniłam a ona znów płakała
dałam jej maskotke psa i mówię idz spać z rokim i jakoś się przekonała ....potem akcja się powtórzyła i potem znowu a za trzecim razem jak smarowanie dziąsła nie pomagało to dałam jej przeciwbólowy paracetamol na ząb i spała do rana....współczuję ci Gosia, niestety wiem co to znaczy, u nas taki scenariusz powtarzał się ostatnio noc w noco 23:30 sie obudziła i płakała i gryzła smoka ....najpierw krzyczała mama GI potem tata Gi wziełam ją do siebie ale potem wołała roki roki i roki więc przyszedł do pokoju uspokoiła się ale ja go wygoniłam a ona znów płakała
dałam jej maskotke psa i mówię idz spać z rokim i jakoś się przekonała ....potem akcja się powtórzyła i potem znowu a za trzecim razem jak smarowanie dziąsła nie pomagało to dałam jej przeciwbólowy paracetamol na ząb i spała do rana....

Smarowanie dziaseł, czopki, przebieranie
Ktoś się na nich wydarł z okna "spokój!" ale to ich jeszcze bardziej rozsierdziło i śpiewali jeszcze głośniej. Zamknęłam balkon i dusiliśmy się dusznym pokoju, zanim w końcu nie poszli