• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
U nas dzisiaj spanko zakończyło się o 3 w nocy :-( Milenka ma po raz pierwszy w zyciu katarek i źle jej sie oddycha. Do 4 próbowałam jej pomóc i ją uspić, zasnęła na pół godzinki, potem jeszcze raz jak już Jacek wstawał do pracy na pół godziny w naszym łóżku. Za to ja od 3 nie śpię :no:

U nas noce nadal niespokojne. Milenie od kilku tygodni przebijaja sie kielki.

u nas dławienia i krztuszenia

U nas dzisiaj spanko zakończyło się o 3 w nocy :-( Milenka ma po raz pierwszy w zyciu katarek i źle jej sie oddycha. Do 4 próbowałam jej pomóc i ją uspić, zasnęła na pół godzinki, potem jeszcze raz jak już Jacek wstawał do pracy na pół godziny w naszym łóżku. Za to ja od 3 nie śpię :no:
Bidulki malutkie.Współczuje.:baffled:

Ja też nie :no:
Obyło się co prawda bez płaczu w środku nocy, ale do cyca Oli się przysysała chyba z 5 czy 6 razy. Rano obudziła się wcześnie i myślała, że podrzemie sobie jeszcze z cycem w buzi, ale po 15 minutach musiałam już wstać, więc ona wstała też - wielce niezadowolona :baffled:
No na szczęście humor jej się po śniadanku poprawił.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry