justynka1
Mamusia Antoniusia
pozazdrościć tej 21.00 i 8.00Kuba padł o 21.00,w dzień spał od 13.00-15.00.Rano pewnie pobudka o 8.00.Śpioszek z mojego berbecia.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pozazdrościć tej 21.00 i 8.00Kuba padł o 21.00,w dzień spał od 13.00-15.00.Rano pewnie pobudka o 8.00.Śpioszek z mojego berbecia.![]()

musiałam ją przenieść bo Izek nie miał gdzie spać
no chyba, że sie zbuntuje to wtedy mnie odpycha i chce by tylko mu coś zaspiewać
nie moge go zostawić samego, bo wtedy sie denrwuje i zaczyna drapać...
widocznie taki leluś z niego
ostatnie dwie znowu z nocnym jedzeniem o 5:-(Hubek zawsze zasypia jak go głaszczę po główceno chyba, że sie zbuntuje to wtedy mnie odpycha i chce by tylko mu coś zaspiewać
nie moge go zostawić samego, bo wtedy sie denrwuje i zaczyna drapać...
widocznie taki leluś z niego
(
tez zasypia przy kołysance,jakoś mi to nie przeszkadza.Czasem go głaszcze po pleckach,po rączce,czasem nie...Przyzwyczaiłam sie juz ,że to taki moment tez mojego wyciszenia,te 10 -15 minut tylko ja i Kubus.A u nas wczoraj była wojna. Myślałam, ze nam policję zawołają. Maja po chorobie nauczyła sie, że zasypia jak ją głaszcze po główce. Wczoraj się zbuntowałam i sie DARŁA!!!!! do 23,30.![]()