Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piekna ma Milenka przerwe nocna.Konrad jak by usnal tak wczesnie,to potem jeszcze by sie obudzil wyspany i siedzielibysmy do 22-23...
![]()
Kombinujemy zawsze żeby ją do 19 przetrzymać, bo jest przewazniej już padnięta. Ale będę chciała przestawić ja na późniejsze zasypianie, przynajmniej o godzinkę.... bo jak wróce do pracy to chcę pobyć z nią trochę dłużej, niż od 18 do 19, kąpiel i spać :-( A my z pracy wracamy około 18... więc co to jest, godzina dziennie z dzieckiem?
:-(u nas podobnie w nocy - Wiki budzi się nadal parę razy na cycusia, ale w dzień mała, śpi niewiele 3 razy po 10-20 minStaś w ciągu dnia dość dużo śpi, a nocami ciągle dużo je... Ja nie wiem czy to się kiedyś zmieniUpały nam strasznie przeszkadzają... Chyba za radą Gosi, naleję małemu wody do wanienki to się popluska...

moja tez ale w nocy od 19 do 8.30 i jedna pobudka o 5.25 była dzis na jedzonkow dzień mała, śpi niewiele 3 razy po 10-20 min![]()
Julcia poszla spac o 22. Obudzila sie ok2 na jedzonko, usnela i spala do 5.50....Znowu jedzonko i spala do 10