Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie, Kasiad, też słyszałam że takie maluszki mają sny... Ale zawsze zastanawia mnie co im się może śnić... Czym jest koszmar dla takiego szkraba, skąd On może brać wyobrażenia o tym co jest straszne... Ciekawe, czy to jest zbadane...

Przecież one nie wiedzą, które sny są dobra, a które złe..

Odmieniło się mojej córci, znowu mamy tylko 1 pobudkę na karmienie miedzy 5 a 7 rano.Nie,staram się by Kuba spał w ciemności.Już dawno wyczytałam"Sen musi się odbywać w spokoju i w ciemności, dlatego zapaloną przy zasypianiu nocną lampkę należy zgasić. Tylko w ciemnościach szyszynka wydziela hormon snu i wyciszenia – melatoninę."Czy Wasze dzieci śpią przy włączonym świetle w nocy?
Ja również gaszę światłoNie,staram się by Kuba spał w ciemności.Już dawno wyczytałam"Sen musi się odbywać w spokoju i w ciemności, dlatego zapaloną przy zasypianiu nocną lampkę należy zgasić. Tylko w ciemnościach szyszynka wydziela hormon snu i wyciszenia – melatoninę."
Sama tez lubię spać w ciemności,tak lepiej odpoczywam.