Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak zaczęła marudzić na dobre, to podałam jej Ibum. W końcu ok 0.30 zasnęła. Położyłam ją do łóżeczkai sama poszłam spać, niestety po godzinie się już obudziła. Poddałam się i wzięłam ją do naszego łóżka i nim spała już bez problemu do 6. Kasiad, ja wszystko zwalam na pogodę . Wczoraj Majka się też nie dała położyć. Budziła się co chwilę. Usnęła na dobre też dopiero po północy. Dałam jej Viburcol i wreszcie Sab Simplex, bo się prężyła jakby ją bolał brzuch. A możesz napisać jeszcze raz co podałaś Oli jak nie mogła zasnąć?A my wczoraj mieliśmy straaaasznie ciężkie zasypianie. Oli nie mogła zasnąć choć widziałam, że powieki ma już strasznie ciężkie. Jak chciałam ją przystawić do cyca na zaśnięcie, to miała odruch wymiotnyJak zaczęła marudzić na dobre, to podałam jej Ibum. W końcu ok 0.30 zasnęła. Położyłam ją do łóżeczkai sama poszłam spać, niestety po godzinie się już obudziła. Poddałam się i wzięłam ją do naszego łóżka i nim spała już bez problemu do 6.
Może ją coś bolało, nie wiem sama. Dziś w każdym razie jest z nią wszystko w porządku jak narazie.

Ale jakby przybierała za bardzo to zastanowiłabym się jednak nad ograniczeniem ilości posiłków.