reklama

Ach śpij kochanie...

Joasiek no wlasnie pisalam w innym wątku,ż przez miesiąc przytyła 800 g!!! to na pewno za duzo...jak jej ograniczyc to jedzonko,skoro ona w nocy głodna,a nic innego pic nie chce (w nocy)?

reklama
bibinka ja bym się nie sugerowała za bardzo wagą łazienkową. Jak raz zważyłam na naszej Milenę, to mi wyszło ponad 1kg więcej niż później w przychodni na dokładniejszej wadze. Jedzenie w nocy faktycznie ciężko będzie ograniczyć, może więc spróbuj w ciągu dnia zwiększać jej przerwy między posiłkami, żeby piła o to jedno mleczko mniej? Ja mojej daję soczek rozrobiony pół na pół z wodą na przetrzymanie, samej wody też nie chce pić. Ale najpierw upewnij się że Ala faktycznie za dużo przybiera, ja bym tej wadze domowej jednak tak nie ufała :tak:

czasem uda mi sie to jedno mleczko w dzień wyrzucić,najczęściej jak je 2 x w nocy.może faktycznie zważę ją w przychodni,to wtedy zobaczymy;).

Słuchajcie przed chwilą kolejny raz Kuba się obudził i płakał(trzeci raz od 19.00)więc wzięłam na palec Calgel i posmarowałam mu dziąsełko,a tam...............Kolejny ząb.:-DTak więc Kubulinek ma 2 dolne i 2 górne DWÓJKI.Trochę mu wychodzą nie pokolei,więc się zdziwiłam.No i wiem skąd ten niespokojny sen.:szok:
Na szczęście ponownie Bąbelek zasnoł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry