Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jak zasypia to bada ręką co jakiś czas czy jestem.Najczęściej tak, ale zdarza się też czasem, że kładziemy się razem w moim łóżku, to usypia przy cycu i tak sobie drzemiemy.A w dzien spi w swoim łozeczku?
.Kondzio spi zawsze w sim lozeczku.Wieczorem zasypia zwykle przy piersi i wtedy pozwalam mu sobie ja ssac przez sen.To sa takie chwile bliskosci,ktorych ja sama potrzebuje
.W ciagu dnia piers jak butelka.Naje sie to "do widzenia",a ja tak bym chciala,zeby sie poprzytulał;-)
.Nadrabia wieczorem
przed snem...A ja mam tak rankiem,Kuba sobie je i przysypia,mogłabym patrzeć na niego godzinami.Wieczorem zasypia zwykle przy piersi i wtedy pozwalam mu sobie ja ssac przez sen.To sa takie chwile bliskosci,ktorych ja sama potrzebuje.W ciagu dnia piers jak butelka.Naje sie to "do widzenia",a ja tak bym chciala,zeby sie poprzytulał;-)
.Nadrabia wieczorem
przed snem...

Uwielbiam te poranki.:-)
, po jedzonku ok 20 kładłam do łóżeczka i sama zasypiała 
, a teraz jedzonko, do łóżeczka i się zaczyna 
szaleństwo, obracanie na brzuch, po czym jest zdenerwowana że leży na brzuchu, nogi w górę i wali o materac, zaczyna "śpiewać", łapie swoją maskotkę "owcę" i nią rzuca i tak po godzinie idzie spać.
spiewa