reklama

Ach śpij kochanie...

agusia9915 wiesz podobno tak jest że jak się coś w ciąży robiło, śpiewało, czytało jakiś wierszyk to dzieci o tym pamiętają :-):-) więc może rośnie Tobie mała piosenkarka :-D:-D
To chyba dlatego moja córka tak bardzo lubi moje koleżanki z pracy, mojego prezesa i pana dyrektora, bo my prawie do samego końca chodziłyśmy razem do pracy :tak:

reklama
super Agusia!!!!!!!!!!! to takie slodkie!!!!!!!!!!!:-)
Ze Dode to masz wytlumaczenie, a ze Cicha noc...to pewnie dlatego ze oprocz piosenkarki rosnie Ci religija osobka!!!!!!!!

LAilunia czasem jak ja jej cos zaspiewam ( a na pewno nie spiewam jak Doda;-)) to tez popiskuje....ale nie zawsze...widocznie jak zaspiewam do rytmu to i ona spiewa.....

a co do piosenek z ciazy to u nas sie nie sprawdza, jest kilka ktore czesto sluchalam, teraz jej puszczam i nie kuma....moze LAila ma krotka pamiec tak jak mamusia....

Agusia, Oli tez spiewa, ma swoje ulubione piosenki przy których spiewa, najczęciej nam koncerty urządza w samochodzie. U nas w domu non stop coś gra, więc i w ciąży się nasłuchała i po urodzeniu.

Mój Victorek może do śpiewania się nie rwie, ale za to bardzo ładnie klaszcze z mamusią;-) Jak siedzi mi na kolanach i widzi, że zaczynam klaskać to łapie mnie za dłonie i klaszcze ze mną - a jak się śmieje przy tym:tak::-D Bardzo lubię się z nim tak bawić:tak: Tak samo jak robię mu hurra podnosząc mu rączki do góry to buzia mu się cieszy:-)

reklama
Co noc to samo:-(:-(:-(
Pobudka ok. 3 na nocny posiłek (cycuś a nawet dwa ;-)) i godzina rozmowy. My chcemy spać, a Lenka leży sobie w swoim łóżeczu i rozmawia "aaaaa" przy różnych intonacjach. Raz altem, raz basem :-):-):-D:-D.
No i warczy to jest teraz jej HIT:tak::laugh2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry