Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. To już nie to co kiedyś, kiedy zanosiła się, traciła oddech i potrafiła beczeć non stop przez 3 godziny! Nawet nie wiecie jaka jestem z tego powodu szczęśliwa!!!! 

Bo ostatnio banan z jej buzi prawie nie znika :-) i byle co ją rozśmiesza :-)No Suuuupeeeer!Pozdrowienia dla Milenki-Śmieszki!Tutaj pisałyśmy sobie z susu o płakusianiu naszych pociech, więc tu sie pochwalę, że Milena już prawie wyrosła z płakania!!!!!!!!!!!!!!![]()
Zdarza jej się to naprawdę już baaaardzo rzadko, myślę że nie częściej niż u spokojnych dzieci. Jak nie może pójść spać o czasie i jest już baaaardzo zmęczona, albo jak nie chce być przebierana i się z tego powodu złości. I wystarczy wziąć ją tylko na rączki a płacz od razu mija. To już nie to co kiedyś, kiedy zanosiła się, traciła oddech i potrafiła beczeć non stop przez 3 godziny! Nawet nie wiecie jaka jestem z tego powodu szczęśliwa!!!!
Z wiecznie płaczącego dziecka, wyrasta mi wiecznie roześmianeBo ostatnio banan z jej buzi prawie nie znika :-) i byle co ją rozśmiesza :-)
. Aż głowa boli.
To wieeeeelka ulga mieć już ten najgorszy okres za sobą!!! Czasem było tak źle, że po całym dniu z małą jak mój Jacek wracał z pracy o 18.00 to zastawał mnie płaczącą razem z Mileną, po prostu wysiadały mi już czasem nerwy i psychika
Mimo że chyba jeszcze nie było dnia bez płaczu, to ten płacz teraz już przechodzi bardziej w marudzenie i pokrzykiwania i jest go juz bardzo mało, więc zupełnie już nie jest to uciążliwe
Z tego co wiem, to często dzieciaczki taki okreś śmiania się jak przysłowiowy głupi do sera mają dopiero koło 7-8 miesiąca życia :-)