• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Zazdroszczę wam, że maluchy tak śpią. Wiki chodzi teraz szybciej spać, bo ok.20, ale popudki wciąż co 2-3h. no i niestety skowronek się z niej zrobił, najpóźniej wstaje o przed 8. Często przed 6:zawstydzona/y:Nawet zmiana klimatu niewiele dała.

. no i niestety skowronek się z niej zrobił, najpóźniej wstaje o przed 8. Często przed 6:zawstydzona/y:Nawet zmiana klimatu niewiele dała.
U nas podobnie,choć po dzisiejszej koszmarnej nocy(Kuba budził się z płaczem co ok. godzinę(,poczym pół godziny nosiłam go na rękach,by ponownie zasnoł-ZĘBY WYŁAZIŁY)wstał o 10.00,a o 12.00 znowu spanko.
Z reguły Kuba to też ranny ptaszek i o 5.00 słychać w całym domu jego paplaninę.:-)

No i u nas była kolejna noc z niezliczoną ilością pobudek.Dziś wieczorem musiałam nawet Kubie dać czopek przeciwbólowy,tak biedny się męczył.Widać,siekacze potrzebują więcej miejsca i bardzo boleśnie wychodzą.:no:

Przeczytałam sobie właśnie pierwszego posta w tym wątku i normalnie aż mi się gęba śmieje bo moje dziecko jest ostatnio ideałem jeśli chodzi o wieczorne zasypianie :-) Zasypia pod koniec kolacji, odkładam do łóżeczka i tyle! Śpi smacznie, czasem jeszcze ze 2 razy popiska ale z reguły sama przestaje i nawet nie trzeba jej głaskać :-) Nawet nie marzyłam że aż tak dobrze będzie kiedyś z wieczornym zasypianiem u nas, bo pierwsze dni to była niezła jazda :happy:

co prawda Laila zasypia zwykle przy cycusiu i ja odkladam, wiec sie martwie co bedzie jak np wprowadze kaszke czy cos w tym rodzaju, ale na razie jest super!

co prawda Laila zasypia zwykle przy cycusiu i ja odkladam, wiec sie martwie co bedzie jak np wprowadze kaszke czy cos w tym rodzaju, ale na razie jest super!
Ja już mam to przerobione Susu, Oli najpierw dostaje kaszkę łyżeczką , a po kaszce cycusia i w trakcie tego cycusia zasypia :tak: Tylko tej kaszki nie mogę pawać jak już mała "zasypia na siedząco". Wtedy lepiej w ogóle zrezygnować z kaszki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry