reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

no pochwaliłam moją ostatnio i mam - 2 noce z rzędu ryczy, wczoraj przez ponad godzinę łaziła po ciemku po całym mieszkaniu z rykiem okropnym... czyżby trójki.... albo ucho :-(

reklama
Dzisiejsza nocka byla cuuudowna....Julcia pierwszy raz od narodzin przespala cala noc:szok::laugh2:
Ale sie nad ranem zdziwilam ze mleczka nie wolala.....oby tak czesciej tylko....:blink:

Dzisiejsza nocka byla cuuudowna....Julcia pierwszy raz od narodzin przespala cala noc:szok::laugh2:
Ale sie nad ranem zdziwilam ze mleczka nie wolala.....oby tak czesciej tylko....:blink:
super co jak WEronika pzespała pierwszy raz nocke to rano polecialam do niej sprawdzc czy oddycha:baffled:bo w takim wielkim szoku byłam że spała cała noc
u nas cały czas zasypianie przy kołysankach i dziś po raz pierwszy spała nie w łóżeczku tylko w łóżku takim
IKEA | Łóżka | Łóżka | SNIGLAR | Łóżko/ barierka

i spała bez żadnej pobudki do 6 rano :szok:
łóżeczko fajne tylko ja bym sie bała ze Weronika wypadnie bo ona wierci sie strasznie przez sen

super NUSKA!!!!!:tak::tak::tak:

LENULKA ja tez bym sie bala gdyby LAila miala spac sama w takim wielkim lozu bo na pewno by spadla...:baffled:

łóżeczko fajne tylko ja bym sie bała ze Weronika wypadnie bo ona wierci sie strasznie przez sen

LENULKA ja tez bym sie bala gdyby LAila miala spac sama w takim wielkim lozu bo na pewno by spadla...:baffled:

no i ja też się bałam bo Lenka jak śpi do przekręca się o 180 stopni a tu zaskoczenie spała spokojnie bez żadnych szalenstw, zobaczymy czy to taka noc czy już wydoroślała do takiego łóżka ;-):-)

no i ja też się bałam bo Lenka jak śpi do przekręca się o 180 stopni a tu zaskoczenie spała spokojnie bez żadnych szalenstw, zobaczymy czy to taka noc czy już wydoroślała do takiego łóżka ;-):-)
Brawo dziewczyny!:tak:

Super dziewczyny, może ja też się kiedyś doczekam, że Oli prześpi mi całą nockę, ale pewnie jak skończymy z cycaniem ;-)

Co do spania samodzielnie, to Oliwka śpi już dawno na normalnym tapczanie, w nocy z nami na szerokim, ale w dzień sama na wąskim (90 cm) u Pauliny w pokoju i nigdy nie spadła.
W razie czego na podłodze rozkładam zawsze taką długą poduchę, ale nigdy nie była potrzebna, w czasie snu się nie kręci (choć na dużym owszem) a jak się obudzi to sama wstaje, schodzi z tapczanika i przychodzi do naszego pokoju.

reklama
Do góry