reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Damqelle Ja zazwyczaj też jestem optymistką:) ale czasami dopada mnie taki dół,ale na szczescie szybko przechodzi...
Ale czasami warto tak sie zatrzymac i pomyslec i wtedy sobie człowiek uświadamia ile dobrego ma na codzien:):):)
Buziaki

reklama
Jest taka piosenka z Metra: bo gdy jest zle to dobry znak bo musi kiedys dobrze byc...
Odrzuc smutki i poczytaj jakas fajna ksiazke, albo zobacz film. Ja ostatnio ogladalam "jedz, modl sie,kochaj" taki pozytywny film, przyjemny

Hej!
Katinka mi też tak smutnawo cały czas. Niedawno zmarł kolega, o czym Wam wspominałam, i jeszcze ok tydz temu zmarł tata innego kolegi - kapitan statku, ojciec 5-tki dzieci.
A ja też tak się bujam ze swoją sytuacją, napisałam do dwóch lekarzy mając nadzieję uzyskać dodatkową wiedzę i wskazówki co powinnam robić. Gromadze wiedzę, również o OA który poleciła koleżanka, znam już ich program szkoleń, wiem że zacznie się od wstępnej wizyty u nich, następnie złożenie papierów i pierwsze spotkanie będzie u nas w mieszkaniu. Dziś czytałam jak uzyskać zaświadczenie o niekaralności.

A jak u Was?
Katinka jak trzymasz się po nockach w takie ciemne i chmurne dni?
Damqelle pewnie w otoczeniu swojej słodkiej gromadki piecze ciacho? ;-)
Celta to kiedy to ostatnie spotkanie w OA?
Anuszka a Ty co teraz w temacie staranek robisz?
Zuzanka czytasz nas czasem? Ciągle szukam info od Ciebie, również na wątku 30-stek ;-) czytałam o mega kupie małej Julianki :-D Ona już pewnie wie że jest Wasza :-)

Miłego Drogie obecne i przyszłe mamusie ;-) :-D

Hej,hej:)

Smerfeta u nas z zaswidczeniem o nie karalnosci było tak ze moglismy sami załatwic ,albo osrodek wystapił w naszym imieniu takze wybralismy ta druga opcje i jedno nam odeszło do załatwiania:)
Zyje po nockach,maiałam juz ciocie na kawce porannej ,takze na obrotach jestem ,teraz jakies zakupy,szybkie sprzatanko:)
Pozniej sie odezwe
DZIEWCZYNKI POZDROWIONKA DLA WAS WSZYSTKICH!!!!

smerfeta
no własnie @ przyszła więc chwilowo nic nie robimy :p
a tak serio
no chyba zapisze sie do tej mojej nieszczesnej kliniki do innego lekarza na około 20 dc jak chciał tamten poprzedni dr ... to już będzie blizej stycznia i nowych środków dla klinik z programu ... wiec zobaczymy ...

Katinka
3maj się
świat jest okrutny ale trzeba sobie niestety z nim radzić
bedzie dobrze

zuza no !!!
my tu usychamy z ciekawości
kopiuj i wklej to co piszesz tam ... :D

Hej Dziewczyny :-)

Mam dla Was wieści od zuzanki:-)

Dziś już sygnatura akt została wydana w sądzie i jak dobrze pójdzie to Mała będzie jutro w domku :tak::tak: Zuza póki co zakręcona jak słój, nie wie jak się nazywa, bardzo to z eMem przeżywają. Miejmy nadzieję, że jutro już będzie pisać do nas z Julianką na kolanach:tak:

Pozdrawiam:happy2:

reklama
Do góry