reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Dziewczyny wkońcu sie wyspałam,jak to czasami mało człowiekowi potrzeba do szcześćia:-D Dzisiaj mam błogie leństwo,wczoraj jeszcze jak ćma ,zrobiłam zakupy,ugotowałąm obiadzik na dzis,wysprzatałam mieszkanie i dzis LUZIK!!!!

damaqelle zazdoszcze weekendu z M ,bo mój wiecznie w pracy:( I udanej imprezki ,co jak gadam z babińcem zawsze są udane imprezki,ojj jak ja uwielbiam takie babskie spotkania:)

olusia Najlepszym sprzymierzeńcem bedzie czas w takiej sytuacji,jednym szybciej czasu zajmuje podjecie tak waznej decyzji,a inni potrzebują wiecej czasu -nic na siłe...ale bądz dobrej mysli!!!

zuzuanka julianka napewno przeszczęśliwa ze juz ma swoja mamę i tatę !!!! napewno daje wam dużo miłości tak jak wy jej:)

smerfeta O jak fajnie ,ze juz coraz blizej wizyty w Oa ,trzymam kciuki na komisji !

Dla całego GANGU:)

reklama
Przeczytalam wczoraj cały watek od deski do deski i czytając czekalam kiedy natrafie na post Zuzanki ze dostali telefon i strasznie sie ucieszylam ze on jest choc prawie na samym końcu watku
Zuzanka strasznie sie ciesze i az łza sie reci w oku ze jestescie juz razem szczęsliwi

dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :-)

Zuzanka zazdroszczę Twojego szczęścia, mam nadzieję, że nam ten okres oczekiwania szybko minie

miłego poniedziałku dla wszystkich :-)

Poniedzialkowa kawa :-D

Ja sie weekendowo wyszalalam. Nawet sie z przyjaciolka usmialysmy ze teraz bardziej szalejemy niz za mlodych lat ;-)
No coz...jak juz sie czlowiek z tego domu wyrwie :-D

Przepraszam, że tak z krzaków wyskakuję :-)

Od poczatku watku zagladam i kibicuję Zuzance. Dlatego serdecznie Ci gratuluję Szczęścia, Waszej małej coreczki:-)
Teraz jest tu więcej takich wspaniałych mam, gotowych by dac miłość innym dzieciom. Trzymam za Was kciuki i serdecznie gartuluje siły i odwagi:-)

Zuzanka może kiedyś miniemy sie na spacerze, nawet nie wiedząc, że Ty to Ty, a ja to ja:-)

Pozdrawiam Was serdecznie:-)

cześć kobietki moje

moje dziecię śpi to wpadam coś skrobnąć bo pewnie się zaraz obudzi ;-)

kruszka to dawaj na priva gdzie mieszkasz może nie daleko mnie :tak:
damgelle to poszalałaś sobie ,dobrze czasem trzeba odciąć się od domu i obowiązków :***
Katinka cały weekend miałaś wolny??
anuszka :*****

mama05 zniknęłaś kobieto ,gdzie jesteś pracusiu??
Iszka i Ty nie długo będziesz się cieszyć szczęściem swoim :tak:
kwiatuszek bardzo dziękuję ja Ci kibicuje od początku i wiem ,że kiedyś opiszesz swoją radość z posiadania dziecka ,wierzę w To tak samo mocno jak wierzyłam,że gdzieś na NAS czeka kruszynka moja.

Celta,smerfeta
dziewczyny :****

Moja Myszka śpi od godziny ponad ,od 4 rano bidula się męczyła bo zakatarzone jesteśmy we dwie a Ona spać nie może bo na brzuszku sypia i cały nosek zawalony :wściekła/y:do tego zęby idą i wszystko na raz się zwlekło na Nią.Ja jak nakręcona chodzę w ciągu dnia ale o 19 padam jak długa ...ale warto .Trzymam kciuki dziewczyny za Was wszystkie aby jak najszybciej zakończyły się kursy i oczekiwanie na dzieciaczki :*****&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia

Hejka
Mówicie że wpadam jak po sól
:-D
No coś w tym jest.
Od kiedy zrobili te zmiany na forum mam problemy z korzystania z forum w tel a ja większość czasu z wami spędzałam właśnie na tel :-(
U mnie koniec @ więc znów nadzieja na naturalsa ;-)
Muszę się umówić na wizytę do kliniki na około 20 dc. Może coś ruszymy z tym moim ivf.
A mówiłam wam że wyniki żołnierzy mojego eM się pogorszyły . . . Smutne to :’(

Zuza
Nieprzespane noce, wychodzące zęby. Uroki macierzyństwa :-D

Pozdrawiam was gorąco Babole moje kochane!

reklama
anuszka - co ty opowiadasz. Nie ma slabych zolnierzy, sa tylko niewycwiczeni. Zalecam od rana musztre... raz..dwa...raz...dwa...
i do boju ;-) A nuz sie okaze ze ktorys bedzie wybitny i cos ci sie przylepi - czego ci serdecznie zycze :-D
olusia,smerfeta,iszka - ja tak naprawde pierwszego dzieciecia doczekalam sie dopiero po 6 latach malzenstwa. I nie wiem czy bym sie doczekala gdybysmy sie nie zdecydowali na adopcje. Kto to wie? Bo jak to mozliwe ze przez tyle lat nic, a potem sie nagle okazuje ze moge miec dzieci caly wor? Cos sie odetkalo?
zreszta, niewazne... dziecko jest dziecko - adoptowalabym jeszcze jedno :-D
zuza - buziak dla cory :-* i duzo zdrowia wam zycze. wietrz dobrze mieszkanie, mokry recznik powies na kaloryfery i oklepuj plecki zeby katarek nie splywal na oskrzela.

Ostatnia edycja:
Do góry