reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
u nas kupka tylko na nocnik jest - i Ninka wyraznie wola "kupka" i leci do nocniczka. siku nie wola, ale juz niedlugo koniec z pieluchami - jak tylko sie naprawde ociepli, to bede ja puszczac bez pieluchy, tylko w majtkach.
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Staś też nie jest zainteresowany załatwianiem sie poza pampka. Ale ja wierze że przyjdzie ten czas. Wcześniej czy później...

gufi
Musze sie pochwalic - Ninka od piatku nie zrobila ani razu siuku w pieluszke 

nauczyla sie pieknie wolac i czekac az usiadzie na nocnik albo nasiusia na trawke. nawet w nocy wstaje i wola albo budzi sie z sucha pieluszka. po domu chodzi juz bez pieluszki, tylko jak wychodzimy to zakladam jej na wszelki wypadek.
Ale jestem DUMNA :-):-):-)

Ale jestem DUMNA :-):-):-)
Mada80
Fanka BB :)
Gufi gratulujemy Nince
bardzo madra.
Julcia tez madra dziewczynka ale na nocnik raczej nie chce usiasc..na deske tez nie

Julcia tez madra dziewczynka ale na nocnik raczej nie chce usiasc..na deske tez nie

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
To tak jak u mnie. Kuba zrobi w nocnik,ale sam nie zawołaStaś też nie jest zainteresowany załatwianiem sie poza pampka. Ale ja wierze że przyjdzie ten czas. Wcześniej czy później...![]()

Dzieciaczkom gratuluję nocnikowych postepów

gufi
Moja Ninka dopoki chodzila w pampku tez nie wolala. ale w zeszly weekend zaczelam ja puszczac po domu bez pampka, tylko w majtkach i spodenkach. i jak sie posikala i miala morke ciuszki, to wyraznie jej to przeszkadzalo. i tak coraz czesciej wolala, az zupelnie sie nauczyla
takze na moja ten sposob podzialal :-)

reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
GUFI- gratulacje dla Ninki.
Mądra dziewczynka z niej
U nas z tym sadzaniem na nocnik jest srednio na jeza.
Raz Macius sie wysika ...w raz nie,
Kupki jeszcze nie udalo sie w nocnik zrobic..zawsze sie chowa gdzies za firanką i robi a potem przychodzi zadowolony juz po fakcie
Mądra dziewczynka z niej
U nas z tym sadzaniem na nocnik jest srednio na jeza.
Raz Macius sie wysika ...w raz nie,
Kupki jeszcze nie udalo sie w nocnik zrobic..zawsze sie chowa gdzies za firanką i robi a potem przychodzi zadowolony juz po fakcie