Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
srednio chetnie siada na nocnik a ostatnio mi niezly numer zrobila 
posadzilam ja zeby kupke zrobila na nocnik bo jej sie chcialo (informuje o tym ze chce kupke i bączki puszcza
) Siedziala z pół godziny na nocniku i nic... podniosła pupke z nocnika i wszystko wyładowała na dywan 

Ale wie gdzie ma kupke,wie kiedy cos robi wiec mysle ze juz nie długo
i wcale mu nie przeszkadzają mokre gatki na pupie
tylko na tyle jest miły że bierze mnie za rękę i pokazuje gdzie jest mokra plama do wycierania 
My mamy już naukę nocnikowania za sobą:-). Kubuś pięknie woła na nocnik już mu sie od dłuższego czasu( od dobrych kilku dni) nie zdarzyło zrobić w majteczki
Jedynie w nocy jeszcze pampersa nosi.
:-(..niby Kuba w dzień już tak smoka nie doi bez przerwy,ale do spania musi być...a ja niestety nie mam na tyle sił,żeby nocki nie przesypiać tylko uspokajać moje dziecko,które się dydka dopomina
Upss...przepraszam to nie ten wątek