reklama

Albumik

reklama
Martolinka - wow!! ja taki brzuch miałam chyba dopiero w 6-tym miesiacu :).
Podobno przy drugim dziecku szybciej rośnie - potwierdzasz ?
Agrafka ja taki brzuch miałam z Antkiem w około 6 mscu więc byłam zaskoczona , ze już tak widac a ledwo 15 tc sie zaczął. Juz w 7 tc widziałam ,z e sie powiekszył , ale byłam pewna, ze to urojenia;-)

Maxweel juz niedługo w czwórkę:tak:ślicznie

ja właśnie słyszałam ze to normalne bo macica jest już bardziej powyciągana i tak nie trzyma mocno wszystkiego ja przy pierwszym. Chociaż moja koleżanka z pracy przy pierwszym dziecku miała od razu ogromny brzuch, a przy drugim w 5-tym miesiąciu wcale jeszcze nie taki duży. dziwne.

maxwell fotki są piękne, widziałam na fb;-)

a mi przy Kubie szybko wywaliło brzuszek:tak:
pamiętam, że jak polecialam na poczatku czerwca na wesele do Polski to niektorzy sie mnie pytali czy dobrze mam obliczony termin:-D bo może pomylili się o dwa miesiące:-) siostra tez byla w ciazy, nie bylo po Niej widać a mialysmy termin z roznica jednego tygodnia, a ja wygladalam jakbym niedlugo miala rodzić, no moze przesadzilam ale duzy był:tak:

nie mam czasu ale na szybko 1 fote wrzucam z urodzin.wyszlam jak pasztet wiec jestem w sepii :D

tort kiepsko widać ale tata się postarał i wyszedł hihi
DSC00063.JPG

reklama
Cleo super wyglądacie, a tort rewelka!!!

A ja dostałam dziś zdjęcia ze żłobka, oj, uśmiałam się po pachy bo widać jak Asiunię sparaliżowało ze strachu na widok fotografa:-D biedactwo:blink:do tego te włosy...na kilka chwil przed zdjęciem zdjęła gumki i tak skutecznie się ich pozbyła że do dziś się nie odnalazły:-D juz nie mogę się doczekać aż je zetnę na równo:tak:

Top.BMP.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry