reklama

Albumik

No róznica jest, bez gadania ;))
Ja miałam +30 ;/ No ale nie tyle "obżarstwo". Bo nie szczędziłam sobie zachcianki ale z głową jadłam. Z tym ze bardziej do wagi przyczyniło sie leżenie plackiem, brak ruchu, tabletki ktore sprawiały ze sie tyło i zatrzymywało wode w organizmie. Jedna z nieprawidłowosci matki w ciazy jakie zaznaczaja w ksiazeczce zdeowia to zaznaczyli mi "duże obrzęki". normalnie miałam nogi jak słoń. Ledwo stope wsadziłam do adidasa w których równie dobrze nie musiałabym miec sznurówek bo ledwo i tak wlazło ;/ Juz sie bałam ze nie bede miała w czym do porodu jechac :D No ale potem szybko to spadło, ale sami sie dziwili co mi sie tak porobiło ;/

reklama
Mama ja przytyłam tez prawie 30 (dokladnie 28.5 kg:-D) i czułam się jak słoń:-(:zawstydzona/y: Nogi nawet spoko, tzn. łydki hehe:-D ale twarz mega okrągła (ogolnie mam okrągłą ale wtedy to była pełnia księżyca:tak:), i rece byly mega grube :( chociaz i polozna i mąż i moja mama mi mowili, że się mi jakoś o tak rozlozyly te kilogramy chociaz mi sie wydawało, że w twarz poszły:tak:

Ania a dlugi miałaś poród? Oby córcia była mniejsza;-)

Mama ja przytyłam tez prawie 30 (dokladnie 28.5 kg:-D) i czułam się jak słoń:-(:zawstydzona/y: Nogi nawet spoko, tzn. łydki hehe:-D ale twarz mega okrągła (ogolnie mam okrągłą ale wtedy to była pełnia księżyca:tak:), i rece byly mega grube :( chociaz i polozna i mąż i moja mama mi mowili, że się mi jakoś o tak rozlozyly te kilogramy chociaz mi sie wydawało, że w twarz poszły:tak:

Ania a dlugi miałaś poród? Oby córcia była mniejsza;-)
oj długi i to bardzo :-(, a i ty widze że sobie sporo ważyłaś ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry