reklama

Albumik

Mama Marcel ten uśmiech ma rozbrajający :))))

Maxwell te oczyska Marysi jak zawsze cudne....

AniaSm wow... super! Właśnie ostatnio miałam Ci mówić abyś się pochwaliła swoim bebolkiem. Mam nadzieje, że tym razem dzidzia będzie mniejsze hehe...

A to my na dzisiejszym spacerku...

Załączniki

• DSC_0707.jpg
    DSC_0707.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0746.jpg
    DSC_0746.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0752.jpg
    DSC_0752.jpg
    57,9 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0761.jpg
    DSC_0761.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Ania wyglądasz kwitnąco. w ogóle nie dalesz po sobie poznac tego :obciążenia: - a wiemy ze w tym etapie moze byc juz ciezko, niewygodnie i wogole czasami az do bólu ;))

Aza super wypad i czapa młodego ;)) A co mi sie pierwsze na mysl nasuneło to pogoda. Bo niby słoneczko macie ale u nas było tak ciepło ze młody był w samym polarze!! Normalnie co ja małego do rosołu nie lubie zbytnio rozbierac ale dzisiaj było fajtycznie ciepło przez duze C. Ile stopni nie wiem ale widze ze róznica spora między "naszymi" pogodami

"Kubus" i "biedroneczka" super :)))) !!!!!!

AniaSim ŁŁŁAAAAł pieknie wyglądasz jaka z ciebie chudzinka i śliczną masz brzuszek. Ty te 4,5 kg silami natury rodzilas?

Azaa to juz prawie zima, ale warto bylo pomarznać i miec takie fajne zdjęcia

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
co najwazniejsze :D
Zapomniałam napisac ze Ania [wg mnie] wyglada szczuplutko i tak zwiewnie. Normalnie sie napatrzec nie moge. Bo ja to wyglądałam jak ciężki słoń. Normalnie babol zapaśnik sumo :cool:

reklama
etna tak siłami natury go urodziłam :szok::tak: dlatego chciałabym teraz trochę mniejsze dziecko rodzić ;-)
mama dziękuje ale przy Kubie wyglądałam dokłądnie tak jak opisujesz ,byłam olbrzymia i strasznie spuchnięta dlatego cieszę się że tym razem mnie oszczędziło z tym puchnięciem ,wtedy miałam 27kg na plus a teraz mam 17kg więc spora różnica jak dla mnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry