reklama

Albumik

dzieciaki są super , anawawka a twoja śpiąca królewna po prostu rozbawiła mnie nieziemsko :) , mój to nie masz szans na takie spanie ;)
dziunka hehe fajne porównanie , jak bym mojemu tak zrobiła to jedno zaraz po wyjściu z brzuszka a drugie już takie "dorosłe" , ale Asia się zmieniła ,zresztą jak wszystkie nasze słodziaki

reklama
Zobacz załącznik 305837
Dziunka mnie też ostatnio wzięło na wspominki :-)
Wtedy mnie wszystko przerażało :szok: piersi bolały przez całe 2,5 msc, bolały podczas karmienia, że pociłam się z bólu, wyłam z bólu, to był dla mnie koszmar gorszy niż poród, a teraz...siedzę i dopiero teraz delektuję się macierzyństwem :-D

DSC02330.jpgDSC05299.jpg

Dziunka, Ula - ale porównanie... szkoda, że te dzieci tak szybko wyrastają... Śliczne dzieciaki
A ja się zbliżam do wspominek pierwszej ciąży.... 6.12. miałam pewność , że jestem w odmiennym stanie, a ... 11 dopiero zrobiłam test. 13. widziałam pęcherzyk.... było to "tylko" 3 lata temu, a ile już się zdarzyło...

Zobacz załącznik 305837
Dziunka mnie też ostatnio wzięło na wspominki :-)
Wtedy mnie wszystko przerażało :szok: piersi bolały przez całe 2,5 msc, bolały podczas karmienia, że pociłam się z bólu, wyłam z bólu, to był dla mnie koszmar gorszy niż poród, a teraz...siedzę i dopiero teraz delektuję się macierzyństwem :-D

Zobacz załącznik 305834Zobacz załącznik 305833

Całkiem inne dziecko:tak:

Ja to już pomykałam trzeci dzień z Joasią i Julką 15 km w jedną stronę zawieźć Julę do przedszkola.:szok:

reklama
anawawka - ale ślicznie maszeruje, a pierwsze zdjęcie rewelka :tak:
klaudzia - zdjęcia super, też mi się najbardziej podoba to w kuli :-)

A to mój rozbójnik (ale tylko w czapce Mikołaja:))

STA41377.jpgSTA41367.jpg
STA41357.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry