reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

i jeszcze parę, bo chyba było za dużo i w poprzedni post mi nie chciało wrzucić
z przyjaciółką Milenką (no przynajmniej ja i moja przyjaciółka mamy taką nadzieję, że nasze córcie się zaprzyjaźnią) nawet się wózkami wymieniły DSC02008_1024x681.jpg
nawet nie najgorzej wyszłam to się mogę pokazać :-DDSC02016_1024x681.jpg
nad Pilicą DSC02027_1024x681.jpgDSC02028_1024x681.jpg

reklama
delikatna dziewczyneczka to tylko na zdjęciach tak wygląda :-Dbo normalnie chyba miała być chłopakiem! tak się przynajmniej zachowuje! uwielbia się wspinać, łazić po drzewach :szok: tudzież innych dziwnych rzeczach, jest bardzo odważna! lubi samochody :szok: no chłopak jak nic miał być :-D

Z Asi się też śmieją że miała być chłopakiem :-D już w szpitalu mówili, a potem nasza pediatra :-D ale już coraz bardziej przejawia dziewczęce zachowania :-D

Super fotki, Mała śliczna, w zoo wygląda jakby miała ułożone z tyłu włosy ;-D takie gęste ma czy tak na fotce wyszło? A mina jak zjeżdża ze zjeżdżalni nie do pobicia :-D

dziunka no Martysia ma ładne włoski. nie są jakieś bardzo gęste, ale ładnie się jej układają :-) i normalnie objawił się mój talent fryzjerski, bo sama ją tak "na bombkę" obciachałam :-D byłyśmy u fryzjera, ale jakoś mi się nie podobało jak ją obcięła, więc w domu tak poprawiałam, tak poprawiałam, że wyszła mi super fryzura :-D

reklama
Do góry