reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

"Marysiu, uśmiechnij się!:-)"
DSCF4451.jpg
Z wyjazdu..
Zobacz załącznik 492311DSCF4464.jpgDSCF4495.jpgDSCF4515.jpg
Marta zaczyna sobie pozwalać:szok:
Zobacz załącznik 492315

reklama
Aza dzięki za uwiecznienie moje bałaganu w szafach :-p(ale już posprzątałam wszystko:-p) .

Dziewczyny taka ze mnie laska, że Aze aż zasłaniam swoim ciałkiem :dry: - ale już się odchudzam :-D

Pierwszy raz moje zdjęcia są na otwartym więc możecie mnie w końcu wszyscy zobaczyć.

maxwell mała na ostatnim zdjęciu wymiata:-D, a Marysia wygląda kwitnąco:tak: - mamusia też:tak::tak::tak:

Hihihihihhi wszyscy super wygladają :D przeciez my na listopadzie jestesmy the best :D:D ale najbardziej zaskoczyła mnie oczywiscie tak jak napisała martolinka siłaczka Martusia, oj to prawda pozwala sobie pozwala :))) no i nasza Aza bo schudłas babko nieziemsko :*
Oczywiscie wszystkie inne laski tez mi sie podobają :-D:-D juz nie wspomne o tych niepełnoletnich przystojniakach :cool2:

Dokładnie, zgadza się sami przystojniacy i same laski- nic tylko oglądać i podziwiać. Śliczne z was dziewczyny.

MAXWELL oj ta oj tam wcale nie musisz się brać za siebie bo bardzo ładnie wyglądasz, a dziewczynki są przesłodkie.No i super z was rodzinka.:tak:

AZA i ETNA widać że spotkanko udane.

reklama
Etna mam nadzieje, ż enie jesteś zła, że foty dałam na otwarty ale jakoś nie lubię tego zamkniętego albumu :pPPPPPPPP

Maxwell wow... Z Martusi siłaczka, że ho ho... A Ty kobitko nie gadaj głupot, jesteś fajna babeczka...

Do góry