maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Polaa, super Twoje chłopaki..oczki mają podobne, co nie?;-) A Wojtuś z ulizaną grzywką bomba!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a byliśmy w takim parku i był tam Thomas Land, dla mojego Kuby raj na ziemi, byl bardzo zadowolony, super karuzele, wszystko z Tomka hehe
nawet teściowa powiedziala, ze maja moj rozstaw oczu hehe 

, bo we dwoje czy troje jest cudownie... chyba zazdroszczę Wam, że macie już więcej niz jedno dziecko, ale ze wzgledu na Patryka, bo napewno fajnie by mu było z bratem lub siostrą, tylko, że ja nie do końca jestem gotowa, a mój M to nawet nie myśli o drugim....

Widzę żę albumik umarł, więc go reaktywuję![]()
To my w dniu dzisiejszym.Zobacz załącznik 498282Zobacz załącznik 498283Zobacz załącznik 498284Zobacz załącznik 498285Zobacz załącznik 498286Zobacz załącznik 498287Zobacz załącznik 498288Zobacz załącznik 498289Zobacz załącznik 498290

śliczne masz dzieciaczki;-)