reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

AZA, Cleo super macie Przedszkolaków:tak:;-)

mary Sonia podobna do Ciebie:-)

a tu kilka zdjęć moich urwisów

Załączniki

• SAM_5103.jpg
    SAM_5103.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 56
  • SAM_5127.jpg
    SAM_5127.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 48
  • SAM_5165.jpg
    SAM_5165.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 53
  • SAM_5168.jpg
    SAM_5168.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 56
  • SAM_5110.jpg
    SAM_5110.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
MARY twoja Sonia faktycznie podobna do ciebie z dzieciństwa- śliczne dziewczyneczki z was:tak:

A odnośnie podobieństw to jakieś 3 lata temu byliśmy na grobie mojej babci i było jej zdjęcie, a Julia patrzy i patrzy i milczy i nagle się pyta......mamo to ty już umarłaś- rozwaliła mnie tym pytaniem.:szok:

MARY a znasz może płeć drugiego maluszka??????????

POLA przepięknych masz synków- na prawdę. Wojtuś do ciebie podobny a Kubuś chyba do twojego męża. No i przepiękną ma fryzurkę Kubuś- uwielbiam tak uczesanych chłopców i dla tego mój Igor ma codziennie takiego irokeza:tak: i nawet czasem mu lakierem popsikam:-p

MamaJulii Kubę akurat moja siostra uczesała bo to zdjęcia było robione w Polsce, codziennie go czesała, wymyślała rózne fryzury, raz jak sie mi pokazał to wyglądał jak mały Hitler dosłownie:szok:
A jeśli chodzi o podobieństwo to Kuba racja do męża i Wojtuś też. Na zdjęciach wszyscy mówili, że do mnie ale jak Go zobaczyli w PL na żywo to już były inne zdanie, że do Kuby, itp. i taka prawda, jeszcze nadzieje ze te ciemne wloski zostaną:-D

Mary - córa urocza.
Polaa - chłopaki cudni.
Co do podobieństwa, jak szłam z mamą to mówili, żem do niej podobna, jak z ojcem, że jednak bardziej do taty.:-D:-D Ale w pewnym momencie moi rodzice byli podobni do siebie, więc możliwe, że to tak czasami jest.;-) Koleżanka twierdziła, że dobre małżeństwa upodabniają się do siebie.:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry