reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

reklama
Dziunka - ano one prawie ciągle w biegu, a śniegu dowaliło w całej centralnej Polsce ;-)
Gawit
- nie przejmuj się , większość co je widzi myśli, że to bliźniaczki..;-), są zdziwieni jak im mówimy, że między nimi 15 miesięcy różnicy;-)

mój 3 latek przedszkolaczek na pasowaniu ( dla tych co nie widzieli ;-) )
Zobacz załącznik 510249

Co za piękny widok, mama może być dumna:tak:

Cleo jaki z niego przystojniak a duma go rozpiera, że hej...

To wrzuce mojego przedszkolaka... oraz ja w roli przedszkolaka :)))

Aza Ty to tam mieszasz się z tłem - taka jesteś drobniutka, a twój synek też przedszkolak że hej!! Przytulne to jego przedszkole
ależ te dzieciaki nam rosną - skarby.. :tak:
A tu - mała artystka ;-)Zobacz załącznik 510657

a tu - "podróż w czasie.." ktoś widzi podobieństwo...? ;)Zobacz załącznik 510662Zobacz załącznik 510661

Artystka wypisz, wymaluj mamusia. Super takie porównanie, ja tak byłam w dzieciństwie podobna do swojej mamy

AZA, Cleo super macie Przedszkolaków:tak:;-)

mary Sonia podobna do Ciebie:-)

a tu kilka zdjęć moich urwisów

Pola aż Ci zazdroszczę:zawstydzona/y: rośnie Ci ten Wojtuś i Kubuś oczywiście też:tak:
Jaka piękna zima :szok:, superowe macie sanki

Anawawka
co za dumne przedszkolaki, cudne macie te dziewczynki

ANAWKA faktycznie jak bliżniaczki, słodkie i jakie dumne przedszkolaczki.
A widok z balkonu to masz taki że dałabym sobie głowę urwać że gdzieś na wsi mieszkasz w domku........a nie w stolicy w bloku.:tak:

reklama
Obiecana dynia z dodatkami ;-)
dynia.jpgbabyzdynka.jpgcdbabzdynka.jpg

Do góry