reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Alergia i problemy z nią związane

Kania,to widzę,że bardzo "inteligentne" panie w tym żłobku pracują:no::no::no::wściekła/y:.Słów brak po prostu....:crazy:
Dosłownie brak słów.
Odkąd dałam im tę kartkę dla ich wiadomości, wszystko było w miarę ok i znów zaczynają się schody.
Chyba znów będę musiała z dyrką pogadać...
Bo nie sądzę by na 25 dzieci wszystkie były alergikami i musiały o wszystkich i wszystkim pamiętać !!!

reklama
Kania- postrasz babsztyle anafilaksją- może to do nich dotrze,jak nic innego nie dociera.:no:Już ci chyba kiedyś pisałam,że u mojej siostry w przedszkolu był taki przypadek- ledwo dziecko odratowali,jak zaczeło się dusić.I to nie zjadł tych orzeszków,wystarczyło,że inne dzieci DOTYKAŁY nieumytymi łapkami po tych orzeszkach żelków,które jemu wolno było jeść.Z alergią nie ma żartów.:no:

Happy tak pisałaś już o tym, straszne :-( chyba będę musiała właśnie wyjąć asa z rękawa, bo normalnie nie mam już sił. Szczerze mówiąc te opiekunki to jakiejś starej daty tam są, dwie młode przychodzą ale chyba są na stażu.

KANIA ja pierdzielę :wściekła/y::cool::no: a to, że są starej daty wogóle ich nie tłumaczy. Skoro są zatrudniane w roli opiekunet w żłobku to MUSZĄ dbać o dobro dzieci! tym bardziej, że dałaś kartkę ze spisem odnośnie tego, czego Oliwia jeść nie może :no: to jest przerażajace co piszesz. Jak można się zastanawiać, czy dziecko z alergią na mleko może jeśc budyń ???? :eek: cisnienie mi się podniosło :-:)crazy: ech...

KANIA ja pierdzielę :wściekła/y::cool::no: a to, że są starej daty wogóle ich nie tłumaczy. Skoro są zatrudniane w roli opiekunet w żłobku to MUSZĄ dbać o dobro dzieci! tym bardziej, że dałaś kartkę ze spisem odnośnie tego, czego Oliwia jeść nie może :no: to jest przerażajace co piszesz. Jak można się zastanawiać, czy dziecko z alergią na mleko może jeśc budyń ???? :eek: cisnienie mi się podniosło :-:)crazy: ech...
No właśnie, jak można się zastanawiać ??? :-( To po jaką cholerę ja tą kartkę tam im dałam???

Ostatnia edycja:
reklama
O ludzie...co za bezmózgowce!Kania tak Ci współczuję tej całej sytuacji. Nie wiem co poradzić. Idz znowu do dyrektorki,bo chyba nic innego nie zostaje.

Do góry