reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Alergia i problemy z nią związane

reklama
E A u nas coś uczula z tego co jadał,ale nie mam pojęcia co. Od 2 dni jest na samym mleku,posmarowałam mu wysypki Protopikiem i będę znowu wprowadzać po kolei rzeczy. Ogólnie skóra jest lepsza,ale ma włąśnie ostatnio ciągle wysypkę na buzi i na nóżkach. No i dłoń sobie znowu rozbabrał,ale to zębami pogryzł,bo mu idą piątki:/
Oby szybko znalazło się to co go uczula :-) U Nas też Oliwia wysypana na buzi i nóżkach (łydkach z zewnętrznej strony).

A jak te preparaty emolium P, stosujecie??? jest jakaś różnica???
U Nas w aptece znalazłam tylko krem i emulsję trójaktywną z literką P.

elusia, ciesze się razem z Tobą :-) oby alergia nigdy już do was nie wróciła!

nice,
trzymam kciuki za Alicje, żeby to cholerstwo chociaż ją ominęło :tak:

U nas stan taki pomiędzy, niby się nie zaostrza i nie jest źle, ale skóra super gładka też nie jest. Brak mi pomysłów :baffled:
Co do nabiału to Patryk nawet nigdy nie próbował :no: A mleczko pije 3x240ml :sorry:

reklama
Do góry