anka_d
Fanka BB :)
Kacha sama teraz przyznałaś, że nie każdy chłoniak się resorbuje, że rodzą się dzieci nimi dotknięte i nie każdy jest operacyjny. I rodzą się dzieci z deformacjami twarzoczaszki.
Jako osoba stojąca z boku dośc szybko wyliczyłas mi termin zajścia w ciąże, sama musiałam sobie policzyć czy to na pewno były trzy miesiące. Mając zaś przed oczami makatki z moimi postami wróć do września 2011 roku i dowiesz się dlaczego w ciążę zaszłam... I po raz kolejny proszę Cię byś zostawiła w spokoju mojego synka i skup się na swoim Zakątku21, bo tutaj temat dotyczy amniopunkcji, której Ty nie przechodziłaś i nie znasz odczuć z tym związanych. Możesz posiadać wiedzę odnośnie ZD i tylko tyle.
Jako osoba stojąca z boku dośc szybko wyliczyłas mi termin zajścia w ciąże, sama musiałam sobie policzyć czy to na pewno były trzy miesiące. Mając zaś przed oczami makatki z moimi postami wróć do września 2011 roku i dowiesz się dlaczego w ciążę zaszłam... I po raz kolejny proszę Cię byś zostawiła w spokoju mojego synka i skup się na swoim Zakątku21, bo tutaj temat dotyczy amniopunkcji, której Ty nie przechodziłaś i nie znasz odczuć z tym związanych. Możesz posiadać wiedzę odnośnie ZD i tylko tyle.
Bo Kacha tak naprawdę odpiera zarzuty, a jako argumentację wciąż koleżanki stosują posty sprzed roku.
Moi chłopcy zapatrzeni w siostre a szczególnie młodszy. Gapi się na nią, rozmawia cały czas, opiekuje i pomaga mi i co smieszne nie musze go o to prosić tylko sam leci pędem do Wandzi
Gdzie na dobrą sprawę więcej osób zasługiwało na ukaranie, a nie tylko ja.