nieufna
Fanka BB :)
Nieprawda, obecnie to także stwierdzenie obecności lub nie wielu delecji. Szczegóły tutaj Link do: Test NIFTY - nieinwazyjny genetyczny test prenatalnySss nifty to tez tylko 3 choroby genetyczne nic więcej .
![]()
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nieprawda, obecnie to także stwierdzenie obecności lub nie wielu delecji. Szczegóły tutaj Link do: Test NIFTY - nieinwazyjny genetyczny test prenatalnySss nifty to tez tylko 3 choroby genetyczne nic więcej .
![]()
![]()
![]()
koralinakato- zdrowy czyli lekarz potwierdził, zę wszystkie choroby genetyczne wykluczone a skąd takie wyniki złe mówił skoro dzidziuś zdrowy??? ja czekam na wyniki Nifty do 5lipca maja byc... oszaleje z nerwów....
no to ryzyko mega niskie Ci wyszło super teraz mam nadzieje, zę i mnie tak wyjdziejeszce kilka dni.... wiadomo, ze nawet przy porodzie można uszkodzić dzieciątko i będzie chore, ale ważne że te choroby genetyczne są wykluczone...
)))))))))) u nas ponoć dziewczyna- ciekawe czy badania potwierdzą
![]()
Dost dzis tel z wynikami amino wynik prawidłowyTakze wszystko mozliwe bo nifty miałam 1/20