Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mnie zaraz się piaty zacznie i wyników nadal jak nie było tak nie ma.Wrrrr
No ja jak dziś byłam na amniopunkcji to według okresu jest 17 tydzień a jemu z USG wychodzi 18 tydzień i 3 dni. Więc półtora tygodnia różnicy. Powiedział mi że wynik będą za 2.5 lub 3 tygodnie. A ty gdzie robiłaś badanie ??
Ty masz amniopunkcję z powodu torbielek czy jeszcze z jakiegoś powodu? Pytam, bo torbiele splotu naczyniowego absolutnie nie są wskazaniem do amniopunkcji! Rozmawiałam na temat tych torbieli i z moim ginekologiem i na każdej wizycie mnie uspokajał i niedawno też byłam prywatnie na usg całościowym u super specjalisty pediatry - mówił, że o tych torbielkach, to się w ogóle nie powinno mówić matce, ale mówią, bo to oznaka dobrego sprzętu i że sane w sobie są zupełnie niegroźne. Mama ginekog także pisze na blogu o tych torbielkach, a na jakieś anglojęzycznej stronie znalazłam swego czasu informację, że stanowią fizjologię przy kształtowaniu się mózgu.Tak lekarz też mi tak dziś powiedział że jak z amniopunkcji wszystko wyjdzie dobrze to nie ma się czym martwić. Dzięki za informacje, wsparcie i pomoc.
Ty masz amniopunkcję z powodu torbielek czy jeszcze z jakiegoś powodu? Pytam, bo torbiele splotu naczyniowego absolutnie nie są wskazaniem do amniopunkcji! Rozmawiałam na temat tych torbieli i z moim ginekologiem i na każdej wizycie mnie uspokajał i niedawno też byłam prywatnie na usg całościowym u super specjalisty pediatry - mówił, że o tych torbielkach, to się w ogóle nie powinno mówić matce, ale mówią, bo to oznaka dobrego sprzętu i że sane w sobie są zupełnie niegroźne. Mama ginekog także pisze na blogu o tych torbielkach, a na jakieś anglojęzycznej stronie znalazłam swego czasu informację, że stanowią fizjologię przy kształtowaniu się mózgu.
@Shaer r piękna pannapowiedz kochana czy mierzono małej na połowkowym fałd karkowy NF?
Dziewczyny czy długo odpoczywalyscie i lezakowalyscie po zabiegu ?? I jak się czulyscie ??