Dziękuję za odpowiedź. Najważniejsze, że pappa się nie potwierdziłaFatalna biochemia krwi, której żaden lekarz nie był w stanie wyjaśnić Beta 5,3913 MoM, PAPP-A 0,3897 MoM, jedna strata ciąży i wiek 36 lat. USG książkowe.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedź. Najważniejsze, że pappa się nie potwierdziłaFatalna biochemia krwi, której żaden lekarz nie był w stanie wyjaśnić Beta 5,3913 MoM, PAPP-A 0,3897 MoM, jedna strata ciąży i wiek 36 lat. USG książkowe.
Czy robiłaś Testy Nifty?Fatalna biochemia krwi, której żaden lekarz nie był w stanie wyjaśnić Beta 5,3913 MoM, PAPP-A 0,3897 MoM, jedna strata ciąży i wiek 36 lat. USG książkowe.
A jakie masz wyniki z papp-y?? Beta oraz białko?? Jeśli oczywiście chcesz napisać?Zrobiłaś od razu amio? Czy najpierw jeszcze jakieś testy ? Ja mam wysokie ryzyko z Nifty i jestem załamana. Czekam na amio
Białko było niskie 0.225 momA jakie masz wyniki z papp-y?? Beta oraz białko?? Jeśli oczywiście chcesz napisać?
Trzymam kciuki za wynik amino ( o ile się zdecydujesz )Białko było niskie 0.225 mom
Beta 1,476 mo
Nie. Trzech lekarzy w tym genetyk stwierdzili, że przy takim ryzyku lepiej zainwestować w mikromacierze przy amniopunkcji. Musiałam mieć 100% pewność i od razu zdecydowałam się na amniopunkcję.Czy robiłaś Testy Nifty?
Zrobiłaś od razu amio? Czy najpierw jeszcze jakieś testy ? Ja mam wysokie ryzyko z Nifty i jestem załamana. Czekam na amio