reklama

Antosia-27 tydzień 1000 gram

Franc miał diody ponad dobę przyklejone, bo były 2 podejścia do ABRu. Potem nie chciałąy po dobroci odkleić sie. W szpitalu podali nam nazwe tego "magicznego" płynu. Co my sie naszukalismy po aptekach! Nikt nie sprzedawał. Chyba benzyna farmaceutyczna...czy jakoś tak.. W końcu w jednej aptece sie zlitowali i dali nam na gaziku ze swojej butelki, żebyśmy małemu odkleili i zmyli ślady kleju.

reklama
No to mamy UŚMIECH. Super!! Jak szymon zaczął się usmiechać, a było to bardzo skromne na początku, to non stop przed nim pajacowałam, by znów się uśmiechnął :tak::-)

Oj ja sie musze nagimnasttkowac zeby sie usmiechnela a np taka karuzela czy maskotka zostaje obdarowana usmiechem ot tak....

Dzis apetycik wrocil. No i przestawiam ja na wczesniejsza godzine kapania i spania. Zjadla o 19. Godzine pozniej zasnela i spi. Zaraz ja wezme na karmuenie i sama tez chce isc spac.

Dzis konczymy 5 miesiecy i czas na podsumowanie.

Waga-4420 gram
Wzrost-62 cm
obw. Glowy-38,5
Obw. Klarki-38

Na dzien dzisiejszy Antosia sie usmiecha, gada po swojemu, bawi sie zabawkami wiszacymi i swoimi rekami, pcha dlonie do buzi. Nie znosi lezec na brzuchu i podnosic glowy. Pieknie trzyma kontakt wzrokowy i lubi muzyke;-)

Witam właśnie przeczytałam Waszą historię. Antosia jest super dzielna, nie ma co się martwić do przodu podsumowanie na 5mc fantastyczne. Mój Wiktorek ma dziś 15 mcy (29 tydzień waga 1420) i waży myślę że gdzieś ok 8 kg, mierzy 80 cm. Jest długi i chudy. Trzymamy kciuki za Antosię.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry