reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Apteczka Młodej Mamy:)

A ja w sumie nie wiem czy bede kupowac laktator... Jeszcze o tym mysle. moja mama poradzila sobie bez wiec i ja moze dam rade hmmm.
A wiecie wczoraj rozmawialam z mama i mowila ze najlepsze na gojenie sie krocza sa nasiadowki a napar z rumianku. Mowila ze nie mozna za bardzo zadnych kremow i balsamow wrazie szfy czy cos.

reklama
Ja sie nawet nad laktatorem jeszcze specjalie nie zastanawialam... Ale jakby co, to kupie po porodzie(bo i tak nie skorzystam z Allegro;)) Najwyzej rozgladne sie za jkims w sklepie i poinstruuje meza, ze jakby co, to ma mi taki, czy innym model kupic (jak bedzie dokladnie wiedzial co, gdzie i za ile, to na pewno mnie nie zawiedzie z takim zakupem i dostarczy co trzeba chocby i do szpitala:D)

Ewa dzięki...a w kategorii torebki-zawrót głowy, może znajdę coś na jesień...uwielbiam to robić:tak::-D

A ja jakoś torebki...to mój "inny świat"...chociaż zawsze słyszę od męża, że tyle ich mam i tylko leżą....:-D

balsam szostakowskiego dostaniecie w każdej aptece bez recepty koszt ok 50zł ale jedna buteleczka wystarczy na wygojenie :-)

Moim zdaniem powinno się go mieć. Przy Stasiu nie miałam bo nie było mnie na to stać i naprawdę bardzo mi tego brakowało. Staś miał ciągle problemy z suchym noskiem z powodu zbyt suchego powietrza w pokoju. A w zimie jest to tym bardziej przydatne urządzenie bo kaloryfery niesamowicie wysuszają powietrze. Teraz napewno postaram się w taki zaopatrzyć.

reklama
Też mi się tak wyadaje:tak: Maleństwa przyjdą na świat zimą a tu suche powietrze, bo kaloryfery ....:-)