Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki :-). Ale nie rozumiem czemu płaciłaś za badania. Nie dałaś rady na NFZ czy nie za bardzo im ufasz, że jak za państwowe to może mniej wiarygodne. To nie jest tak że ja nie mam kasy ale tu 200 tam 300 to mam za to wanienkę przewijak i łóżeczko. A płacę do jasnej.... ciężką kaskę na całe NFZ więc postanowiłam że jeśli jest taka możliwość to skorzystam.Witaj Nika:-)I tak wydaje mi się ze wszystkie te badania powinny być refundowane ale znając nas rząd to nigdy do tego nie dojdzie.Byłam na planetarnych w Katowicach i zapłaciłam 280 także tanio nie jest a na nfz znalazłam stronę gdzie są gabinety gdzie można te badania zrobić na Nfz: Programy profilaktyczne - NFZ Katowice mam nadzieje ze się komuś jeszcze przyda :-)Pozdrawiam
Dzięki :-). Ale nie rozumiem czemu płaciłaś za badania. Nie dałaś rady na NFZ czy nie za bardzo im ufasz, że jak za państwowe to może mniej wiarygodne. To nie jest tak że ja nie mam kasy ale tu 200 tam 300 to mam za to wanienkę przewijak i łóżeczko. A płacę do jasnej.... ciężką kaskę na całe NFZ więc postanowiłam że jeśli jest taka możliwość to skorzystam.
Witaj niby nie puszcza mnie wiek mam 27 latek i pierwsza ciąża więc te badania robiłam dla siebie,ale w sumie troszkę się wkurzyłam ponieważ ja mam genetyczną niską krzepliwość krwi i w sumie to Gin powinien mi wystawić skierowanie na bezpłatne badanie, mam nadzieje ze dziecina nie odziedziczy po mnie tego paskudztwa,na prenatalnym tez mówiłam ze mam to schorzenie a nie wysłali mnie na żadne dodatkowe badania,żałuje ze sobie tego nie dopilnowałam ale wtedy miałam wile dolegliwości i nie myślałam jak teraz.A myślę ze na NFZ to badania są takie same i tak same wiarygodne .

Ja chodziłam akurat prywatnie do dr Wioletty Rozmus Warcholińskiej - najlepsza specjalistka, więc polecam się dowiedzieć czy gdzieś przyjmuje na NFZ. Jak nie to polecam jednak się do niej wybrać, bo ceny ma konkurencyjne. Np. za usg genetyczne na bardzo dobrym sprzęcie płaciłam 250 złHej. Może się przyda wam gdzie robią badania prenatalne. Otóż na kasę chorych Galena oraz Euromedica. USG+ Test Pappa + potrójny. I nie ważne że chodzisz prywatnie do gina. To na razie tyle. Pozdrawiam