reklama

Badania

ja tez dzis odebralam wyniki. laborantka spojrzala i powiedziala, ze krew ok (troche za malo czerwonych i hemtokryt za niski ale to norma w ciazy), mocz troche zbyt zasadowy odczyn ??? musze gina zaputac, bo za cholere nie wiem, czy to tak zle ...

a test glukozowy:
76 na czczo
95 po 50 g glukozy

triche chyba niskie te wyniki, ale ja nawet przed ciaza mialam niski cukier

reklama
Czarodziejka mam nadzieje ze pawika nie bylo :D i ze badania poszly dobrze ;D
Troche wam zazdroszcze tych wszystkich badan ::) przynajmniej wiecie co sie dzieje z waszym cialkiem :)
Ale ja tez ide dzisiaj na USG moze dostane foteczki mojej rybci ;D szkoda ze to tylko USG bo pogadalabym sobie z ginem albo lekarzem :P ale trudno jakos chyba przezyje :D

u mnie wyniki badań ok, hemoglobinka po miesiącu zażywania żelaza w tabeletkach poszła w górę ;D ale niestety muszę dalej brać :)

Dziewczynki jak przeżyłyście tą glukozę? Ja ide jutro rano... Też sie boję czy pawika nie bedzie ::) To faktycznie takie psakudztwo?
No i mam nadzieję że morfologia mi się poprawiła po żelazie bo ostatnio była słabiutka...

Hemofer, ale on ma w składzie tylko żelazo chyba kosztuje ok. 15zł, więc tańszy.
A jeśli chodzi o glukoze, to nie jest tak źle, jak może wygląda :) Ines weź sobie cytrynkę i wciśnij do glukozy, poprawia smak, jeżeli nie lubisz słodkiego, przecież ta glukoza, to tak jak woda z duuuuża iloscia cukru:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry