kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Kurczaki, w Picassie można sobie zmienić ustawienie filmiku, bo ja też kilka nagrałam bokiem ;-) Sporo mam też fajnych filmików w telefonie ale coś mi w kompie blokuje format 3gp i nie mogę ich do avi skonwertować 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

, tzn spodziewalam 

ale...
, tzn lubi przekrecac kartki w gazetach i je oglada.
Każdy jest inny i jedne robią chwilowo za jędze, ale nie są złe..chyba:-) Rozumiem, że zrobiłaś to sporadycznie, tak więc.. Mój Marcelek jest też takim dzieckiem, które niestety nie potrafi sam się bawić i zazwyczaj razem bawimy się wszystkim klockami, książeczkami, jak ganiamy się po domu to aż piszczy z radości...to zawsze działa, a jak chcę coś ugotować i akurat mały nie śpi to robi w miarę możliwości wszystko ze mną. Np obrane ziemniaki przekłada sobie do miseczek. Wszystko trwa dwa razy dłużej i muszę potem posprzątać ale przynajmniej mogę coś zrobić
Pozdrawiam i witam na bb

garnki i miseczki pochowane w kuchennych szafkach

wstały lewą nogą wyjątkowo ;-) też tak czasami masz prawda? ;-)
młoda nie zajmie się niczym dłużej niż 5 minut.
tzn. ja ją prowadzę...
jasne Kata, już to robie ;-)a tak na marginesie: ataata można ten wątek połączyć z tym, który wkleiła paula![]()