katte nie na tym rzecz polega żeby na dział grudniowy zaśmiecać tysiącami nowych wątków!! Wpadasz ani czesc ani nic i na dzień dobry robisz "zamieszanie" My staramy się nie otwierać nowych wątków bez potrzeby, bo tak na upartego do każdego pytania można wątek nowy otworzyć!!!
Myśle że wypadało by najpierw wpaść do nas na główny, przywitać się itp i zwyczajnie zapytac czy rozmawiałyśmy już na taki temat?!
A wątek zabawowy bedzie jak na mój gust watkiem dośc krótkim bo ileż tych zabaw wymyślić można, w związku z tym takich wątków nie zaczynamy bo takie tematy poruszamy poprostu na głównym.
To tyle.
Jeśli dziewczyny będą mojego zdania, to niestety ale usune te nowe wątki, tak jak usuwam stare niepotrzebne, bo raczej wolimy mieć tu porządek a nie tysiąc nowych tematów i bez sensu

Tak samo wątek że chcesz mieć drugie dizecko.... no to to juz troszke przesada, o tym gadamy na każdym innym watku, ale żeby otwierać nowy?? To jak tak mamy rozumować jak Ty to jutro powstaną wątki typu: "czy was też dziś boli głowa jak mnie?" itp itd masakra
Edit
A tak sie zastanawiam, czy jesteś wogóle grudniówką 2007?????